Închide meniul

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 18 martie 2023, 20:22

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29

Foto: SCM Rm. Vâlcea

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația din România, care pleacă cu prima șansă în meciul retur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida retur va avea loc peste o săptămână, în Danemarca, pentru un loc în semifinalele competiției.

SCM Râmnicu Vâlcea – Nykobing, scor 32-29, în turul sferturilor European League! Victorie importantă pentru formația vâlceană

Echipa de handbal feminin SCM Râmnicu Vâlcea a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 32-29 (16-14), în manşa tur din sferturile de finală ale European League, anunță news.ro.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Glibko 7 goluri, pentru SCM, respectiv Halilcevic 6, pentru daneze. Tragerea la sorţi a meciurilor din semifinale va avea loc în 28 martie.

Revenind la partida de la SCM Râmnicu Vâlcea, în pauza partidei autorităţile locale au premiat generaţiile de glorie ale handbalului local, mai ales din perioada Oltchim, pentru performanţele obţinute, între care Cupa Cupelor şi Supercupa Europei.

Reclamă

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile European League, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa D, în urma rezultatelor: 40-30 cu Praktiker-Vac, 22-24 şi 30-28 cu Paris 92, 31-38 şi 32-32 cu Thuringer.

Formaţia vâlceană s-a calificat în faza grupelor, după ce a eliminat în turul 3 echipa suedeză H 65 Hoors HK. De turul 3 nu au trecut însă echipele Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău.

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid: „Sper să ne întoarcem cu un rezultat bun!”

Eliza Buceschi este optimistă înainte de Krim – Rapid. Căpitanul echipei consideră că se poate obține un rezultat bun din meciul tur, astfel încât să fie păstrate șansele de calificare pentru returul de la București.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid se va duela cu Krim Ljubljana, în încercarea de a se califica în sferturile Ligii Campionilor. Meciul tur va avea loc duminică, de la ora 15:00, în Slovenia.

„Krim este o echipă bună, cu jucătoare experimentate și valoroase pe toate pozițiile. Va fi un meci greu, dar sper să ne întoarcem din Slovenia cu un rezultat care să ne dea speranțe pentru calificare”, a declarat căpitanul Rapidului, Eliza Buceschi, pentru gsp.ro.

„Am realizat un lucru nemaipomenit până acum, dar vrem mai mult, vrem să ne calificăm mai departe. Meciul de la Ljubljana va fi foarte greu, ne dorim un rezultat bun, iar in retur, acasă, să obținem calificarea.

Krim are o echipă cu jucătoare foarte bune, bătăioase, ne așteptăm la un meci dificil, dar și noi ne von ridica la nivelul competiției. La ora meciului vom fi pregătit”, a declarat și Denisa Șandru, portarul Rapidului.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și