Închide meniul

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League. Înfrângere clară cu Nykobing

Reclamă

Publicat: 26 martie 2023, 22:53

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League. Înfrângere clară cu Nykobing

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League

Profimedia

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League, după ce a fost învinsă duminică, în deplasare, de formaţia daneză Nykobing Falster Handbold, scor 38-29 (17-15), în manşa retur din sferturile de finală ale European League, ratând astfel calificarea în semifinalele competiţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Principalele marcatoare ale partidei au fost Halilcevic 9 goluri, pentru gazde, respectiv Kovacevic 10 reuşite, pentru SCM.

SCM Rm. Vâlcea a ratat calificarea în semifinalele European League

În tur, SCM Râmnicu Vâlcea s-a impus cu scorul de 32-29, dar cu 67-61 la general se califică în semifinale formaţia nordică, scrie news.ro.

SCM Râmnicu Vâlcea s-a calificat în sferturile European League, după ce a încheiat pe locul 2 în grupa D, în urma rezultatelor: 40-30 cu Praktiker-Vac, 22-24 şi 30-28 cu Paris 92, 31-38 şi 32-32 cu Thuringer. Formaţia vâlceană s-a calificat în faza grupelor, după ce a eliminat în turul 3 echipa suedeză H 65 Hoors HK. De turul 3 nu au trecut însă echipele Măgura Cisnădie şi Gloria Buzău.

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor

Rapid – Krim Ljubljana 30 – 24. Campioana României a întors rezultatul din tur și a obținut o calificare uriașă în „sferturile” Ligii Campionilor. Acolo, giuleștencele o vor întâlni pe Vipers Kristiansand.

Reclamă

În meciul tur disputat în Slovenia, giuleștencele au fost învinse clar de Krim Ljubljana, scor 24-29. În acel meci campioana României a  condus la pauză, dar a avut o repriză secundă în care nu şi-a mai găsit ritmul şi a avut mari probleme.

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24

Prima reacţie a lui Kim Rasmussen, după Rapid – Krim 30 – 24. Campioana României a făcut un meci colosal în returul cu Krim şi s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, acolo unde o va întâlni pe deţinătoarea trofeului, Vipers.

Rapid a reuşit o revenire de poveste după ce a pierdut în turul cu Krim la 5 goluri diferenţă (24-29). Echipa lui Rasmussen a întors fantastic scorul şi s-a impus cu 30-24.

Reclamă 4 / 0/3

„Atmosfera a fost grozavă, e frumos să revenim aici. Ne-au împins de la spate, dar trebuie să le ofer credit jucătoarelor. Cu ce energie și mentalitate au jucat…

În final, sunt fericit că am reușit, pentru că cred că am meritat victoria astăzi. Cu o săptămână înainte de meciul tur cu Krim, am avut accidentări, meci la Zalău. Săptămâna aceasta am avut toate jucătoarele la dispoziție, așa că am tras și mai mult. Ca antrenor, ăsta e lucrul pe care îl vrei.

Sunt mândru și fericit pentru ele, pentru staff și pentru toată lumea. Ne vom hrăni cu această energie, cu asemenea atitudine vrem să jucăm mereu. Avem un meci în campionat și apoi ne vom pregăti pentru Vipers”, a spus Kim Rasmussen, conform digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins Vezi toate știrile
Citește și