Închide meniul

Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României

Publicat: 16 aprilie 2024, 20:17

Reclamă
Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României

Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României

Cristina Neagu, în timpul unui meci/ Profimedia

Tatăl Cristinei Neagu a murit. Cea mai bună handbalistă a României trece prin clipe dificile, după ce şi-a pierdut părintele, care a decedat la vârsta de 68 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Neagu a fost înmormântat la Domneşti, iar ceremonia a fost una foarte discretă, participând doar cei apropiaţi familiei.

Tatăl Cristinei Neagu a murit

CSM Bucureşti a postat un scurt mesaj de condoleanţe pentru Cristina Neagu, după ce aceasta şi-a pierdut tatăl.

„Întregul club CSM București este alături de Cristina Neagu în suferința provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, „Săgeata Albastră”. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!

Condoleanțe, Cristina”, a transmis CSM Bucureşti, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă Cristina Neagu va face deplasarea alături de echipa sa, CSM Bucureşti, la Suceava, pentru duelul din Liga Florilor, programat duminică.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial

Cristina Neagu şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial. Interul stânga de la CSM Bucureşti şi-a luat adio de la echipa naţională, după ce România şi-a încheiat parcursul de la turneul final.

Cristina Neagu anunţase deja că Mondialul din acest sfârşit de an va fi ultimul turneu final la care va participa alături de România. Revenită în ţară, alături de celelalte jucătoare, Neagu a transmis clar că nu s-a răzgândit şi şi-a anunţat din nou retragerea.

Reclamă 4 / 0/3

Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin… Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte”, a declarat Cristina Neagu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” Vezi toate știrile
Citește și