Închide meniul

Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României

Publicat: 16 aprilie 2024, 20:17

Reclamă
Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României

CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz

Cristina Neagu, în timpul unui meci/ Profimedia

Tatăl Cristinei Neagu a murit. Cea mai bună handbalistă a României trece prin clipe dificile, după ce şi-a pierdut părintele, care a decedat la vârsta de 68 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Constantin Neagu a fost înmormântat la Domneşti, iar ceremonia a fost una foarte discretă, participând doar cei apropiaţi familiei.

Tatăl Cristinei Neagu a murit

CSM Bucureşti a postat un scurt mesaj de condoleanţe pentru Cristina Neagu, după ce aceasta şi-a pierdut tatăl.

„Întregul club CSM București este alături de Cristina Neagu în suferința provocată de pierderea celui care se mândrea mereu cu fiica sa, „Săgeata Albastră”. Strângem rândurile alături de căpitanul nostru!

Condoleanțe, Cristina”, a transmis CSM Bucureşti, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Rămâne de văzut dacă Cristina Neagu va face deplasarea alături de echipa sa, CSM Bucureşti, la Suceava, pentru duelul din Liga Florilor, programat duminică.

Cristina Neagu şi-a anunţat retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial

Cristina Neagu şi-a anunţat, din nou, retragerea de la naţională, după Campionatul Mondial. Interul stânga de la CSM Bucureşti şi-a luat adio de la echipa naţională, după ce România şi-a încheiat parcursul de la turneul final.

Cristina Neagu anunţase deja că Mondialul din acest sfârşit de an va fi ultimul turneu final la care va participa alături de România. Revenită în ţară, alături de celelalte jucătoare, Neagu a transmis clar că nu s-a răzgândit şi şi-a anunţat din nou retragerea.

Reclamă

Un alt turneu final ratat, nu ne-am îndeplinit obiectivul. Ne doream să fim măcar în sferturi, să accedem la turneul preolimpic, ăsta era obiectivul.

Dezamăgirea e foarte mare. Și pentru mine e foarte mare, pentru că nici nu am putut să joc la acest turneu. M-am accidentat, am făcut tot posibilul să mă recuperez, dar nu am reușit. Am încercat, pentru că știam cât de important era meciul cu Germania. Am încercat, dar nu am putut.

Ne-am abonat cumva la locul 12. Am avut o jucătoare senzațională, pe Lisa (n.r. Eliza Buceschi) și tot am terminat pe locul 12.

Eu îmi anunț oficial retragerea de la echipa națională dacă nu mai sunt șanse să ajungem la turneul preolimpic. Au fost 17 ani în care am jucat pentru echipa națională, în care am dat totul pentru echipa națională. Ce am reușit, mult, puțin… Două medalii, niște locuri patru și cinci. Dacă a fost mult sau puțin ne va spune timpul.

Eu am spus dinainte că e ultimul Campionat Mondial pentru mine și că-mi doresc să ajung la Jocurile Olimpice. Ar fi fost ceva extraordinar pentru cariera mea internațională. Luasem decizia dinainte”, a declarat Cristina Neagu.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și