Închide meniul

„Un cretin!” Florin Răducioiu, reacţie brutală după scandalul rasist care ar fi fost provocat de un fan al Rapidului

Publicat: 5 februarie 2024, 8:31

Reclamă
„Un cretin! Florin Răducioiu, reacţie brutală după scandalul rasist care ar fi fost provocat de un fan al Rapidului

Florin Răducioiu a avut o reacţie brutală după scandalul rasist de la meciul de handbal al Rapidului

Florin Răducioiu, în timpul unei conferințe / Hepta

Florin Răducioiu a avut o reacţie brutală după scandalul rasist care ar fi fost provocat de un fan al Rapidului în timpul meciului cu Ferencvaros. Fostul atacant al Generaţiei de Aur a dat de pământ cu ultrasul care i-ar fi făcut gesturi uluitoare lui Beatrice Edwige.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Beatrice Edwige, jucătoare a echipei din Budapesta, l-a acuzat pe un fan al Rapidului de rasism şi a avut un discurs foarte dur la finalul jocului disputat în Sala Polivalentă din Capitală. „În timpul meciului, nu ştiu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r. duce mâna către faţă), mi-a arătat faţa. Dacă îmi arăţi culoarea pielii, înseamnă că ai ceva cu mine”, a răbufnit Edwige.

Florin Răducioiu, reacţie brutală după scandalul rasist de la Rapid – Ferencvaros

Răducioiu s-a descătuşat şi cere ca suporterul Rapidului să fie sancţionat drastic!

Este un subiect foarte sensibil, dar la meciul de handbal al Rapidului (n.r. Rapid – Ferencvaros) aici este vorba de un cretin! Singurul mod de a combate aşa ceva este de a interzice pe viaţă să mai calce într-o sală, pe un stadion fotbal şi aşa mai departe.

Este clar că România nu este o ţară rasistă şi este evident că trebuie să combatem sub orice formă acest lucru. Suntem toţi la fel, suntem oameni”, a declarat Florin Răducioiu pentru primasport.ro.

Reclamă

Beatrice Edwige şi-a stăpânit cu greu lacrimile la finalul confruntării cu Rapid.

În primul rând, nu e vorba de toţi fanii Rapidului, nu vreau să-i pun pe toţi în aceeaşi categorie. Unii dintre ei au fost extraordinari, a fost o atmosferă foarte bună în sală, dar, la fel ca peste tot, există şi oameni idioţi, iar acel băiat cred că este idiot. A fost vorba doar de un băiat prost, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre vreodată în sală. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului.

Mereu când am văzut arena voastră am văzut că e o atmosferă frumoasă, dar acest om nu merită să fie numit fan al Rapidului”, a declarat sportiva din Franţa

Reclamă 4 / 0/3

Rapid Bucureşti, explicaţii după ce sportiva Beatrice Edwige a acuzat un gest cu conotaţii rasiste îndreptat împotriva sa

Clubul Sportiv Rapid Bucureşti a prezentat, într-un comunicat postat în social media, punctul său de vedere cu privire la un episod derulat la finalul meciului cu FTC Budapesta, episod care a avut-o în prim-plan pe handbalista franceză Beatrice Edwige.

După încheierea partidei, sportiva franceză a acuzat un gest cu conotaţii rasiste îndreptat împotriva sa, gest făcut de un suporter rapidist şi petrecut în timpul desfăşurării jocului. La finalul partidei, directorul tehnic al CS Rapid, Rareş Fortuneanu, a discutat personal cu jucătoarea franceză, pentru a înţelege cele întâmplate, gestul acuzat nefiind observat de nimeni altcineva la momentul producerii sale”, notează Rapid Bucureşti, potrivit news.ro.

În discuţia cu Rareş Fortuneanu, Beatrice Edwige a declarat ca gestul considerat a fi rasist a constat in atingerea obrazului cu degetul, adaugă Rapid.

Rareş Fortuneanu a explicat handbalistei franceze faptul ca gestul relatat nu are în cultura locală absolut nicio conotaţie rasistă, explicând semnificaţia sa reală.

Clubul Sportiv Rapid nu încurajează manifestările rasiste de nici un tip, iar suporterii rapidişti au demonstrat în toate meciurile de Champions League din ultimile două sezoane un comportament ireproşabil din toate punctele de vedere.

Astfel, Clubul Sportiv Rapid consideră complet neîntemeiate acuzaţiile de rasism fie ele aduse şi unui singur suporter al clubului nostru”, se mai arată în comunicat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” Vezi toate știrile
Citește și