Închide meniul

Derapaj rasist în timpul meciului Rapid – Ferencvaros. O jucătoare a făcut acuzațiile: „Un idiot! Nu merită să fie numit fan”

Alex Ioniță Publicat: 4 februarie 2024, 19:49

Reclamă
Derapaj rasist în timpul meciului Rapid – Ferencvaros. O jucătoare a făcut acuzațiile: Un idiot! Nu merită să fie numit fan”

A avut loc un derapaj rasist în timpul meciului dintre Rapid și Ferencvaros.

Fanii lui Rapid, la un meci de handbal / Profimedia

A avut loc un derapaj rasist în timpul meciului dintre Rapid și Ferencvaros. O jucătoare a echipei maghiare a făcut dezvăluirile, la finalul duelului din Sala Polivalentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Beatrice Edwige a spus că a avut un conflict cu un suporter al Rapidului. Aceasta s-a declarat revoltată de gestul fanului și a spus că acesta nu ar mai trebui să aibă acces într-o sală, la un meci de handbal.

Derapaj rasist în timpul meciului Rapid – Ferencvaros

Incidentul despre care jucătoarea de la Ferencvaros a vorbit vine după ce Dorinel Munteanu i-a jignit pe suporterii echipei din Giulești și a menționat faptul că o parte din aceștia sunt „bronzați”.

Acum însă, un fan al Rapidului a făcut o aluzie despre culoarea pielii a jucătoarei echipei din Ungaria:

„În primul rând, nu e vorba de toți fanii Rapidului, nu vreau să-i pun pe toți în aceeași oală. Unii dintre ei au fost extraordinari, a fost o atmosferă foarte bună în sală, dar, la fel ca peste tot, există și oameni idioți, iar acel băiat cred că este idiot. În timpul meciului, nu știu exact ce înseamnă, dar mi-a arătat asta (n.r – duce mâna către față), mi-a arătat fața.

Reclamă

Dacă îmi arăți culoarea pielii, înseamnă că ai ceva împotriva mea. Am lăsat să treacă în timpul meciului pentru că nu era momentul, dar la final m-am dus la el pentru că am vrut să-l întreb care e problema. Mi-a zis: ‘Aa, nu, nu am zis nimic, nu am făcut nimic’. Ar trebui să îți asumi ce ai făcut!

Repet, nu vreau să pun toți fanii Rapidului în aceeași oală. A fost vorba doar de un băiat stupid, iar handbalul nu merita asta, eu nu merit asta. Chiar sper ca acest om să nu mai intre în arena voastră. Din punctul meu de vedere, e un idiot care nu merită să fie catalogat fan al Rapidului.

Mereu când am văzut arena voastră am văzut că e o atmosferă frumoasă, dar acest om nu merită să fie numit fan sau suporter al Rapidului”, a spus Beatrice Edwige, după meci.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid Bucureşti – Ferencvaros 20-23. O nouă înfrângere pentru giuleştence în Liga Campionilor

Rapid Bucureşti – Ferencvaros 20-23. Vicecampioana Rapid Bucureşti a fost învinsă duminică, pe teren propriu, de formaţia Ferencvaros, scor 23-20 (16-11), în meci contând pentru etapa a XII-a din grupa B a Ligii Campionilor. Rapid e pe locul 7, în afara locurilor de play-off.

Principalele marcatoare ale partidei au fost Janjusevic 7 goluri, pentru Rapid, respectiv Bolk 8, pentru Ferencvaros, relatează news.ro.

În etapa a XII-a s-au mai jucat meciurile dintre Vipers – MKS Lubin 28-24, Krim Ljubljana – Ikast 28-34, Metz Handball – Team Esbjerg 36-31.

După 12 etape în grupa B, Rapid Bucureşti rămâne pe locul 7, cu doar 7 puncte.

Rezultatele obţinute de Rapid Bucureşti în primele runde sunt: 28-30 cu Team Esbjerg, 26-25 Zaglebie Lubin, 27-35 şi 29-30 cu Ikast, 24-24 cu Ferencvaros, 22-33 şi 31-34 cu Metz Handball, 27-22 şi 24-25 cu Krim Ljubljana, 30-29 şi 30-35 cu Vipers.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint Vezi toate știrile
Citește și