Închide meniul

CSM Bucureşti, wild card pentru Champions League. Veste uriaşă pentru „trigroaice”

Viviana Moraru Publicat: 27 iunie 2022, 13:19

CSM Bucureşti, wild card pentru Champions League. Veste uriaşă pentru „trigroaice

CSM Bucureşti a primit un wild card şi va evolua în Champions League

Jucătoarele lui CSM Bucureşti, în timpul unei partide/ Profimedia

  • CSM Bucureşti a primit un wild card şi va evolua în Champions League
  • Rapid a câştigat titlul şi va evolua şi ea în Champions League

CSM Bucureşti a primit un wild card din partea organizatorilor pentru a evolua în sezonul viitor de Champions League. „Tigroaicele” au pierdut titlul în faţa celor de la Rapid, care au devenit campioane după 19 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti va evolua pentru al optulea sezon la rând în cea mai importantă competiţie intercluburi de handbal din Europa. Tragerea la sorţi pentru noul sezon de EHF Champions League va avea loc pe 1 iulie.

CSM Bucureşti a primit wild card şi va evolua în Champions League

CSM Bucureşti a făcut anunţul pe pagina oficială de Facebook, după ce au fost publicate listele pentru tragerea la sorţi pentru noul sezon de Champions League. Handalistele se află alături de Rapid, printre cele 16 echipe ce vor evolua în cea mai importantă competiţie inter cluburi din Europa.

Reclamă

„Federația Europeană de Handbal a anunțat astăzi restul echipelor care vor completa careul de ași din viitorul sezon în EHF Champions League – sezonul 2022/2023. Tigroaicele vor evolua pentru al optulea sezon consecutiv în cea mai importantă competiție intercluburi la nivel european, după ce au primit wild-card-ul din partea EHF”, a anunţat CSM Bucureşti, pe pagina oficială de Facebook.

Reclamă

CSM Bucureşti a triumfat în Champions league în 2016, după o finală terminată la loviturile de la 7 metri, în faţa lui Gyor. Ultimele două sezoane din Champions League au fost câştigate de Vipers Kristiansand, campioana Norvegiei, după finale cu Brest şi Gyor.

Rapid se va afla la prima participare în Champions League, în noul format. Handalistele au câştigat titlul în faţa celor de la CSM Bucureşti, în ultima etapă, după o victorie în faţa lui SCM Rm. Vâlcea. Cristina Neagu a ratat astfel titlul la doar un singur punct diferenţă.

CS Dinamo va evolua din nou în EHF Champions League

CS Dinamo, campioana României la handbal masculin, este şi ea calificată în Champions League, după ce a câştigat un nou titlu de campioană sezonul trecut. „Câinii” nu au reuşit să treacă de faza grupelor în precedenta ediţie, terminând pe penultimul loc, cu opt puncte, după ce au dipsutat meciuri cu Vive Kielce, Barcelona, PSG, Veszprem, Porto, Flensburg şi Motor.

Reclamă 4 / 0/3

Şi pentru tabloul masculin, tragerea la sorţi va avea loc pe 1 iulie, la Viena.

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti

Cristina Vărzaru e noul manager al lui CSM Bucureşti! Fosta jucătoare care a ocupat funcţia de secretar general al Federaţiei Române de Handbal a fost numită vineri în noua funcţie.

„O adevărată campioană şi una dintre cele mai valoroase extreme din istoria handbalului românesc, Cristina Vărzaru va coordona activitatea echipei feminine de handbal a clubului nostru, începând cu data de 1 iulie 2022!”, se arată într-un comunicat al CSM Bucureşti.

„Cariera mea de jucătoare s-a încheiat la CSM Bucureşti şi sunt foarte multe amintiri care mă leagă de această minunată echipă! Mă onorează propunerea de a reveni acolo unde m-am simţit excelent în teren şi am energia şi dorinţa de a performa cel puţin la fel de bine şi din perspectiva noului rol, acela de team manager!

Şi când spun cel puţin la fel de bine mă gândesc la un nou titlu suprem european, la o nouă Ligă a Campionilor pe care să o aducem la Bucureşti! Sunt nerăbdătoare să mă alătur clubului şi să pornim împreună la un nou drum frumos şi încununat de reuşite”, a declarat Cristina Vărzaru.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”