Închide meniul

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

Publicat: 21 iunie 2024, 14:38

Reclamă
Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

Hepta

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin. Anunţul făcut de forul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Comitetul Executiv al EHF a confirmat, vineri, participarea echipelor Dinamo, Rapid şi Gloria Bistriţa în Liga Campionilor, ediţia 2024/2025.

Veste uriaşă pentru România! Va avea 3 echipe în Liga Campionilor la handbal feminin şi una la handbal masculin

Dinamo a primit wild card pentru competiţia masculină, iar Rapid şi Gloria Bistriţa pentru cea feminină.

În Liga Campionilor la handbal feminin va evolua şi CSM Bucureşti. Gloria Bistriţa a ajuns în sezonul 2023/2024 în finala European League la handbal feminin, fiind învinsă în ultimul act de formaţia norvegiană Storhamar Handball Elite, iar Rapid Bucureşti a ajuns până în faza grupelor Ligii Campionilor, scrie news.ro. Cele două echipe au încheiat campionatul intern pe locuile 3, respectiv 2. Campioana este CSM Bucureşti.

La handbal masculin, Dinamo a câştigat titlul naţional în sezonul 2023/2024 şi a încheiat pe locul 4 în European League.

Reclamă
Reclamă

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă” a anului de EHF

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă” a anului de EHF. Anunţul a fost făcut chiar de forul european. Forul european de handbal a anunţat, marţi, nominalizările pentru titlul ”Player of the Year” în ediţia 2024 a EHF Excellence Awards.

Între cei 110 jucători nominalizaţi, la feminin şi masculin, se află Cristina Neagu, Laura Glauser, Renata De Arruda, Trine Ostergaard, respectiv Andrii Akimenko. Se poate vota până în 23 iunie.

Jucătorii nominalizaţi de la echipe din România sunt:

Reclamă

Feminin: Laura Glauser (CSM Bucureşti) şi Renata De Arruda (Gloria Bistriţa) – cel mai bun portar; Cristina Neagu (CSM Bucureşti) – inter stânga; Trine Ostergaard (CSM Bucureşti) – extremă dreapta;

Masculin: Andrii Akimenko (Dinamo Bucureşti) – extremă dreapta.

Cei 110 jucători nominalizaţi provin din 21 de ţări, iar titlul acordat de EHF ”onorează cei mai buni jucători din sezonul 2023/2024”.

Nominalizările au fost făcute pentru cele şapte posturi de joc într-o echipă, plus cel mai bun apărător, în baza performanţelor reuşite la nivel de club şi echipă naţională. Voturile se contabilizează în aplicaţia EHF – ‘Home of Handball’ app, până în 23 iunie, cu o pondere de câte 25% pentru jucători, antrenori, ziarişti şi fani.

Reclamă

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și