Închide meniul

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă” a anului de EHF

Publicat: 11 iunie 2024, 21:55

Reclamă
Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă a anului de EHF

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de "cea mai bună handbalistă" a anului de EHF

Foto: Cristina Neagu

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă” a anului de EHF. Anunţul a fost făcut chiar de forul european.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Forul european de handbal a anunţat, marţi, nominalizările pentru titlul ”Player of the Year” în ediţia 2024 a EHF Excellence Awards.

Cristina Neagu a fost nominalizată pentru titlul de „cea mai bună handbalistă” a anului de EHF

Între cei 110 jucători nominalizaţi, la feminin şi masculin, se află Cristina Neagu, Laura Glauser, Renata De Arruda, Trine Ostergaard, respectiv Andrii Akimenko. Se poate vota până în 23 iunie.

Jucătorii nominalizaţi de la echipe din România sunt:

Feminin: Laura Glauser (CSM Bucureşti) şi Renata De Arruda (Gloria Bistriţa) – cel mai bun portar; Cristina Neagu (CSM Bucureşti) – inter stânga; Trine Ostergaard (CSM Bucureşti) – extremă dreapta;

Reclamă
Reclamă 4

Masculin: Andrii Akimenko (Dinamo Bucureşti) – extremă dreapta.

Cei 110 jucători nominalizaţi provin din 21 de ţări, iar titlul acordat de EHF ”onorează cei mai buni jucători din sezonul 2023/2024”.

Nominalizările au fost făcute pentru cele şapte posturi de joc într-o echipă, plus cel mai bun apărător, în baza performanţelor reuşite la nivel de club şi echipă naţională. Voturile se contabilizează în aplicaţia EHF – ‘Home of Handball’ app, până în 23 iunie, cu o pondere de câte 25% pentru jucători, antrenori, ziarişti şi fani.

Reclamă

Rezultatele vor fi anunţate în 27 iunie, cu ocazia tragerii la sorţi din Liga Campionilor, sezonul 2024-2025. De asemenea, cel mai bun jucător al sezonului, la feminin şi masculin, va fi anunţat în 14 decembrie, la EHF Excellence Awards Gala din Viena, înaintea finalei Campionatului European feminin.

Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană

Discursul Cristinei Neagu, după ce CSM Bucureşti a primit titlul de campioană. Neagu a spus că, în ansamblu, a fost un sezon bun, abând în vedere că CSM Bucureşti a câştigat 3 trofee.

Suntem bucuroase. Sigur, există dezamăgirea ratării Final Four, însă am câștigat trei trofee pe plan intern. Vedeți, există mai multe echipe care investesc, însă nu au performanțe similare. Per total, este un sezon reușit, chiar dacă ne apasă ratarea Final Four. Trei trofee anul trecut, trei trofee acum, sperăm să o ținem tot așa. Suntem obișnuiți cu schimbările, vor pleca șapte jucătoare, vor veni altele. Va fi un început de sezon complicat, vor fi și Jocurile Olimpice.

Va fi complicat, nu vom rămâne multe fete aici, să ne pregătim. Sunt multe echipe care vor să cucerească trofee, iar noi am reușit să câștigăm tot, nu e simplu. Rămâne și marea dorință a Final Four-ului. E greu de spus ce trebuie să facem pentru a ajunge în ultima fază de Champions League.

E greu să ajungi acolo, sunt multe echipe care investesc pe plan internațional. Clubul ne asigură toate condițiile pentru a performa. Cred că umbrim bucuria trofeelor pe plan intern, toată lumea își dorește să facem performanță în Champions League. Astăzi, trebuie doar să ne bucurăm de câștigarea titlului în Liga Florilor”, a spus Cristina Neagu după ce CSM Bucureşti a primit trofeul de campioană.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:42

„Poate Nicolae Stanciu să fie comparat cu Gică Hagi?” „Regele”, răspuns superb după victoria de senzaţie a României

11:28

Adrian Ilie a anunţat care este jucătorul român care va valora 30 de milioane de euro: „Aştept să ajungă în Anglia sau Germania”

10:50

VIDEODavid Popovici şi Patrick Dinu s-au calificat în semifinalele probei de 100 metri liber, LIVE STREAM în AntenaPLAY

10:34

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

10:19

Boston Celtics a cucerit un titlu istoric în NBA

10:11

Gigi Becali şi Marius Şumudică, dialog în direct despre transferul unui „tricolor”! Jucătorul care l-a fascinat pe patronul FCSB

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și