Închide meniul

La ce oră se trezeşte David Popovici în fiecare zi şi care este materia pe care nu o suportă: „Nu îmi place deloc”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 iunie 2022, 9:14

La ce oră se trezeşte David Popovici în fiecare zi şi care este materia pe care nu o suportă: „Nu îmi place deloc

David Popovici a devenit dublu campion mondial

Profimedia

La ce oră se trezeşte David Popovici în fiecare zi. David Popovici are un program spartan. Într-un interviu acordat la finalul anului trecut, David Popovici a dezvăluit ce program are.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Proaspătul dublu campion mondial la nataţie a dezvăluit că se trezeşte în fiecare zi la 04.30, cu două ore înainte de antrenament.

La ce oră se trezeşte David Popovici în fiecare zi

Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul.

După masă, mai dorm o oră, apoi plec spre antrenament. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00. Încerc până în ora 22:00 să merg la somn. Vreau măcar să mă apropii de opt ore de somn. E destul de greu la 22:00. Mai vreau şi eu să vorbesc cu prietenii, cu iubita”, a spus David Popovici pentru fanatik.ro.

Lui David Popovici nu îi place matematica

David Popovici a dezvăluit că nu i-au plăcut niciodată matematica.

Reclamă

Îmi place foarte mult engleza pentru că o consider ajutându-mă cel mai mult dintre toate materiile. Nu sunt o persoană de real. Nu sunt mare fan matematică, fizică şi chimie. Ok. Matematica nu îmi place deloc„, a mai spus David Popovici.

David Popovici, anunț ferm: „Dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare”

David Popovici a făcut un anunț ferm după ce a devenit dublu campion mondial, la Budapesta. Sportivul român a precizat că „dacă mi se urcă la cap, voi primi două palme imaginare de la apropiații mei”. În plus, înotătorul de 17 ani a dezvăluit ce își dorește să mănânce la revenirea în România.

David Popovici a scris istorie în natația mondială, reușind să câștige aurul la probele de 200 m liber și 100 m liber.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă a ajuns pe prima pagină a publicațiilor din întreaga lume, David rămâne cu capul pe umeri și spune că va continua să fie modest, indiferent de cum va fi privit de oameni.

Sportivul român a precizat că apropiații săi vor avea grijă de comportamentul său și, dacă va fi nevoie, îi vor atrage atenția cu „două palme imaginare”.

„Chiar nu ştiu cum voi fi privit, însă eu voi fi absolut la fel, mă voi comporta absolut la fel. Dacă e cumva vreodată să mi se urce la cap ştiu că voi primi două palme imaginare de la apropiaţii mei şi o să-mi revin imediat, dar nu o să se ajungă acolo. Pentru că am nişte oameni liniştiţi în jurul meu, oameni la fel de simpli ca şi mine”, a spus David Popovici, pentru TVR.

Cum se va răsfăța David Popovici la revenirea în România, după ce a scris istorie în natația mondială

David Popovici se va întoarce în România duminică, cu poftă de mâncare! Dublul campion mondial a dezvăluit cu ce preparate își dorește să se răsfețe.

„Să mănânc ceva bun, probabil nişte sushi, o lasagna”

Înotătorul de la CS Dinamo a vorbit și despre modul în care se pregătește din punct de vedere mental înaintea curselor:

„Vizualizez foarte mult cursele înainte şi îmi imaginez orice scenariu care se poate întâmpla. Îmi imaginez tot şi asta cred că mă ajută să fiu exact în momentul ăla şi să nu poată să mă ia absolut nimic prin surprindere.

Reclamă

Mi-am imaginat o cursă bună, o cursă pe care o câştig, pentru că asta îmi doresc”, a încheiat David Popovici.

Recomandări
  • La ce oră se trezeşte David Popovici în fiecare zi
  • Dezvăluiri de senzaţie făcute de Popovici

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga Vezi toate știrile
Citește și