Închide meniul

Lăcrămioara Perijoc, prima declaraţie după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024: „În afară de box n-am nimic”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iunie 2023, 17:11

Lăcrămioara Perijoc, prima declaraţie după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024: În afară de box n-am nimic”

Lăcrămioara Perijoc, prima declaraţie după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Lăcrămioara Perijoc, poză cu tricolorul României şi biletele pentru Paris / Sursa foto: Cristian Nistor - COSR

Lăcrămioara Perijoc a oferit prima declaraţie după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Pugilista din România s-a calificat în semifinalele categoriei 54 kg la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska. Această calificare în penultimul act al Jocurilor Europene i-a asigurat Lăcrămioarei Perijoc biletele pentru Jocurile Olimpice 2024 de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lăcrămioara Perijoc, campioană europeană în 2019 şi vicecampioană mondială în 2022, a învins-o, ieri, pe poloneza Sandra Drabik, la puncte (5-0), în sferturile categoriei 54 kg.

Lăcrămioara Perijoc, prima declaraţie după ce s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Să ştiţi că am plecat de jos şi am ajuns sus. În afară de box n-am nimic. Îmi doresc un singur lucru, să-l văd pe Maestru (n.r. – antrenorul Adrian Lăcătuş) zâmbind. Le mulţumesc oamenilor care cred în noi şi pentru aceste momente merită să trăieşti. Mă voi bate pentru aur cu toată fiinţa mea”, a declarat Lăcrămioara Perijoc, citată de news.ro.

Lăcrămioara Perijoc a devenit al treilea sportiv român calificat la JO 2024, după atleta de origine kenyană Delvine Relin Meringor (CSA Steaua), care a realizat în martie baremul la maraton, cu prilejul cursei de la Barcelona, şi înotătorul David Popovici, care a realizat în aprilie baremul la 100 m liber, cu prilejul Campionatelor Naţionale de la Otopeni.

Lăcrămioara Perijoc va boxa în semifinalele Jocurilor Europene cu turcoaica Hatice Akbaş, campioana mondială en titre, vineri, 30 iunie.

Reclamă

Jocurile Europene constituie criteriu de calificare pentru JO 2024, iar pugiliştii români care ating semifinalele obţin biletele pentru JO 2024.

România participă la Jocurile Europene de la Cracovia – Malopolska (21 iunie-2 iulie) cu 150 de sportivi, 74 la feminin, 76 la masculin, la 18 discipline sportive: atletism, badminton, baschet, box, ciclism, judo, kaiac-canoe, karate, rugby, sărituri cu schiurile, sărituri în apă, scrimă, taekwondo, tenis de masă, teqball, tir cu arcul, tir sportiv, triatlon.

Reacţia Federaţiei de Box după ce Lăcrămioara Perijoc s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Calificare la Jocurile Olimpice Paris 2024 și luptă pentru medalie la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023…. Lăcrămioara Perijoc, Team Romania.

Reclamă 4 / 0/3

Ea a invins-o în sferturi pe poloneza Dabik.

Bravooo, echipă! Mihaela și Adrian Lăcătuș, antrenori dedicați.

Lăcrămioara Perijoc este al treilea român calificat la Jocurile Olimpice Paris 2024”, a scris Federaţia Română de Box, pe contul de Facebook.

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping

Lăcrămioara Perijoc, dezvăluire de senzaţie despre un control antidoping. Lăcrămioara Perijoc şi Claudia Nechita au vorbit despre controalele antidoping care se fac în box, în contextul scandalului de dopaj în care este implicată Simona Halep.

Perijoc a povestit o întâmplare de senzaţie, când s-a trezit cu un control la 6 dimineaţa.

Lăcrămioara Perijoc a trebuit să facă un test antidoping în momentul în care se afla în vacanţă în Anglia, la sora ei. Acesta a povestit de ce sora ei a fost şocată.

Şi noi suntem în programul acela în care spunem mereu unde suntem şi ce facem. Trebuie să spui unde pleci, trebuie să notezi adresa unde dormi. Pe mine m-au luat din Anglia. Am stat la o soră de-a mea, aveam pus pe aplicaţie adresa. Au venit acolo unde stăteam şi sora mea a deschis. Şi eu au zis, anti-drog, au vorbit în engleză cu ea. Era pe la 6 dimineaţă. Şi sora mea: ‘Păi, ce, se droghează?’ Şi vine că te caută cineva de la anti-drog. Şi mi-am dat seama că erau de la antidoping. I-am zis ‘Du-te la somn, e ok!’”, a spus Lăcrămioara Perijoc la AS.ro LIVE.

Reclamă

Suntem urmărite. Avem o aplicaţie unde ne notăm unde suntem. Trebuie să punem o oră în care ei pot veni mereu să te testeze. De obicei, între 6 şi 7 ei pot veni mereu să te testeze”, a spus şi Claudia Nechita.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și