Închide meniul
VIDEO

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la categoria de 71 de kilograme! Campionatele Europene sunt exclusiv în Antena PLAY

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2023, 16:24 / Actualizat: 19 aprilie 2023, 18:33

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la categoria de 71 de kilograme! Campionatele Europene sunt exclusiv în Antena PLAY

Loredana Toma luptă pentru o medalie, exclusiv în AntenaPLAY

Profimedia

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur de la Campionatele Europene de haltere. Competiţia a fost LIVE VIDEO în AntenaPLAY, iar românca a făcut senzaţie la categoria de 71 de kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Românca a ajunsă la 27 de ani a avut o evoluţie fantastică şi a ajuns la a cincea medalie de aur  la Campionatele Europene. Loredana Toma era considerată favorita întrecerii. România a câştigat în total 14 medalii, dintre care 9 de aur.

Trei medalii de AUR pentru Loredana TOMA la Yerevan. Loredana termina pe primul loc stilul smuls, aruncatul si totalul categoriei olimpice 71 Kg, cu 110 kg, 130 kg si 240kg„, a scris Federaţia română de haltere.

VEZI AICI PROBA CATEGORIEI DE 71 DE KILOGRAME, EXCLUSIV ÎN ANTENAPLAY

Loredana Toma a câştigat 3 medalii de aur la Campionatele Europene

Update 18:20: Loredana Toma a câştigat trei medalii de aur. La stilul aruncat, Toma a reuşit să ridice 130 de kilograme.

Reclamă

Update 18:00: Loredana Toma a ridicat 125 de kilograme la stilul aruncat.

Update 17.25: Loredana Toma a ratat prima încercare la 115 kilograme, dar a câştigat medalia de aur la stilul smuls.

Update 17.23: Loredana Toma a ridicat fără probleme şi la 110 kilograme.

Reclamă 4 / 0/3

Update 17.20: Loredana Toma a intrat în concurs şi a ridicat fără probleme, cu stilul smuls, 105 kilograme.

Loredana vine după cele două medalii de aur de la Campionatele Mondiale de la Bogota, desfăşurate în decembrie 2022. Atunci, România a încheiat competiţia cu trei medalii, cele două menţionate mai sus şi cea de argint obţinută de Mihaela-Valentina Cambei.

„Am adversare tari din Italia, din Anglia. Nu mă tem însă de nimeni. Dacă voi cuceri titlul continental, acesta va fi cel de-al cincilea”, a declarat Loredana Toma, conform paginii de Facebook a Clubului Sportiv Rapid, la care este legitimată, înainte de plecarea spre Armenia.

România are 11 medalii la CE de la Erevan

Înainte de intrarea în concurs a Loredanei Toma, România şi-a trecut în palmares 11 medalii la Campionatele Europene de la Erevan. Mihaela Cambei şi Andreea Cotruta au cucerit câte trei medalii de aur, la 49 kg, respectiv 55 kg.

Aici adăugăm şi cele trei de argint, două ale Cosminei Pană, la 45 de kg şi una a lui Valentin Iancu, la 55 kg aruncat, dar şi cele două de bronz la categoria 55 kg, smuls şi total ale aceluiaşi Iancu.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și