Închide meniul

„Obiectivul este să fiu cel mai bun din lume! Cu siguranță se va întâmpla asta!” David Popovici și-a anunțat hegemonia în înotul mondial, după ce a devenit campion european: „Am reușit să scriu puțină istorie!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 noiembrie 2021, 10:49

„Obiectivul este să fiu cel mai bun din lume! Cu siguranță se va întâmpla asta! David Popovici și-a anunțat hegemonia în înotul mondial, după ce a devenit campion european: „Am reușit să scriu puțină istorie!

David Popovici, nominalizat la titlul de cel mai bun tânăr sportiv european în 2021

David Popovici, performanță extraordinară la Campionatul Mondial / Profimedia

David Popovici vrea să scrie istorie în înotul mondial, după ce a devenit campion european. Popovici a recunosct că vrea să devină cel mai bun înotător din lume în următorii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici vrea să devină cel mai bun înotător din lume

Am fost foarte uniți și ne-am distrat. Ne-am bucurat de toate probele. Mă bucur că am reușit să scriu puțină istorie pentru înotul românesc. M-am distrat, a fost o finală foarte frumoasă. Tot concursul a fost pentru a câștiga mai mult experiență și să văd ce pot face într-un teren pe care nu îl stăpânesc foarte bine, adică un bazin olimpic.

Mă bucur că am ieșit campion european la bazin scurt, dar sunt conștient că mulți dintre adversarii mei au lipsit de aici. Adevăratul meu obiectiv este să fiu cel mai bun din lume, iar în următorii ani cu siguranță se va întâmpla asta. Colegii și profesorii mă susțin, le mulțumesc”, a spus David Popovici, care a vorbit și despre greșeala din calificările de la 400 metri, când a greșit numărătoarea bazinelor.

La 400 de metri sunt 16 tururi de bazin, nu am mai numărat bine și nu se va mai întâmpla asta cât de curând, sunt sigur„, a mai spus David Popovici.

David Popovici a devenit campion european la 200 de metri liber

Performanță uriașă pentru natația românească! David Popovici a devenit campion european în proba de 200 metri liber. La doar 17 ani, Popovici a stabilit și un nou record național. David Popovici a câștigat medalia de aur la Campionatul European de natație de la Kazan, în proba de 200 metri liber. Popovici a încheiat proba cu timpul 1:42.12, nou record naţional, potrivit CS Dinamo.

Reclamă

Pe locul doi s-a clasat olandezul Luc Kroon (1:42.20), iar pe trei a terminat tot un olandez, Stan Pijnenburg (1:42.51).

Cum a reuşit CS Dinamo să îl transfere pe David Popovici de la rivala Steaua

Steaua a primit o lovitură grea de la Dinamo. David Popovici a semnat cu marea rivală, iar preşedintele dinamoviştilor a dezvăluit cum a reuşit transferul anului.

„Nu a fost un „furt”. Toate negocierile şi relaţiile contractuale au fost stabilite în afara relaţiilor contractuale cu Steaua, în luna septembrie. Istoria clubului Dinamo şi seriozitatea au fost determinante şi l-au convins pe David să facă pasul spre noi. Nu cred că l-am atras financiar. Sunt anumite limite, oricum este plafonat salariul. 

Reclamă 4 / 0/3

Noi ne bucurăm că am reuşit să aducem în curtea noastră un sportiv atât de galonat şi titrat. Ne-am amornizat conform cererii şi ofertei. Asta este datoria noastră. Cât voi fi preşedintele clubului, voi încerca să atrag tot ce înseamnă sportivi de calitate. Nu trebuie să existe această teamă”, a declarat Ionuț Adrian Popa, preşedintele CS Dinamo. 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și