Închide meniul

Obiectivul României la Cupa Mondială de haltere din Thailanda. „Cu siguranță, avem șanse la medalii”

Dan Roșu Publicat: 1 aprilie 2024, 22:12

Reclamă
Obiectivul României la Cupa Mondială de haltere din Thailanda. „Cu siguranță, avem șanse la medalii

Obiectivul României la Cupa Mondială de haltere din Thailanda

Mihaela Cambei, în timpul unei probe - Profimedia Images

Obiectivul României la Cupa Mondială de haltere din Thailanda a fost dezvăluit de preşedintele Federaţiei Române, Alexandru Pădure, înaintea competiţiei ce se va desfăşura până pe 11 aprilie, la Phuket, exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Miza uriaşă este ca Mihaela Cambei şi Loredana Toma să obţină punctajul necesar pentru calificarea la Jocurile Olimpice 2024, aceasta fiind ultima competiţie care contează pentru evenimentul de la Paris.

Andreea Cotruţa are şanse minime de a ajunge la Paris, în timp ce singurul halterofil de pe lista iniţială, Valentin Iancu, a fost nevoit să abandoneze din cauza unor probleme medicale, chiar dacă trecuse proba cântarului.

Obiectivul României la Cupa Mondială de haltere din Thailanda

„Această Cupă Mondială de la Phuket este competiție obligatorie în programul de calificare la Jocurile Olimpice. În același timp este și ultima competiție a acestei campanii de calificare pentru Paris, așa că ulterior vom avea și listele cu confirmarea sportivilor calificați din întreaga lume.

Obiectivul Federației Române de Haltere este să le păstreze pe cele două sportive, Mihaela Cambei și Loredana Toma, în topul eligibil pentru Jocurile Olimpice. Și, de ce nu, ne-am dori tare mult să reușească și Andreea Cotruța la categoria 59 kg să intre în acest top 10 care duce la Paris. Cu toate că misiunea sa nu este una deloc ușoară.

Reclamă

Cu siguranță, avem șanse la medalii la Cupa Mondială de la Phuket, prin Toma și Cambei, dar în primul rând obiectivele noastre țin de calificarea la Jocurile Olimpice. Adică încheierea acestei campanii cu confirmarea a cel puțin două cote.

Ca să fim realiști, ne dorim ca după această competiție să avem cele două cote, mă refer la Cambei și Toma, ceea ce nu ar trebui să fie o problemă ținând cont de clasarea lor actuală. Dar evident că sperăm ca și Andreea Cotruța să urce în primele zece. Ea nu are nevoie să câștige aurul la Phuket, trebuie să își îmbunătățească totalul de la Campionatele Europene de la Sofia cu aproximativ 7 kilograme.

Competiția este una extrem de dură la categoria ei. Ea va concura din grupa C tocmai din cauza numărului mare de sportive care și-au declarat un total mare. Acest lucru poate fi și rezultatul unor strategii pe care reprezentativele le-au făcut, dar rămâne de văzut validarea la cântarul oficial. Atunci vom avea exact cifrele și greutățile cu care sportivele din această categorie vor intra la bară, la smuls sau aruncat”, a spus Pădure, citat de eurosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

În AntenaPLAY, vor putea urmări doar sportivii din Grupa A. Pe 2 aprilie, de la ora 15:00, o putem vedea în lupta pentru medalii pe Mihaela Cambei. De asemenea, la categoria 71 de kilograme, o vom avea în întrecere pe Loredana Toma pe 7 aprilie, de la ora 15:00.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și