Închide meniul
Video

România, revenire de senzaţie la hochei cu Lituania! Tricolorii au fost conduşi cu 2-0. Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2023, 16:23 / Actualizat: 1 mai 2023, 10:19

Reclamă
România, revenire de senzaţie la hochei cu Lituania

România, revenire de senzaţie la hochei cu Lituania

România se bucură după un gol cu Lituania / captura AntenaPlay

România a revenit senzaţional la hochei în meciul cu Lituania de la Campionatul Mondial. Tricolorii au fost conduşi cu 2-0 şi au preluat conducerea în meci cu 3-2. Acesta a rămas şi scorul final al meciului. Meciurile României de la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A, pot fi văzute în exclusivitate pe AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a început mai slab primul meci de la Campionatul Mondial de Hochei. Lituanienii au condus cu 2-0, dar românii au preluat ulterior conducerea cu 3-2. Tricolorii au reuşit să obţină o victorie extraordinară.

România, revenire de senzaţie la hochei cu Lituania!

În minutul 16 tricolorii erau conduşi cu 2-0.

În minutul 18 Kovacs a redus din diferenţă, iar România a întors rezultatul cu două goluri marcate de Peter.

România a intrat în cea de a treia repriză în avantaj, cu 3-2. Acesta avea să fie şi scorul final. Tricolorii au reuşit o victorie mare la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia I, Grupa A.

Reclamă

România, învinsă de Italia cu 6-2 în primul meci de la Campionatul Mondial

Naţionala masculină de hochei pe gheaţă a României a fost învinsă de puternica formaţie a Italiei cu scorul de 6-2 (2-0, 2-1, 2-1), sâmbătă, în meciul său de debut la Campionatul Mondial, Divizia I, Grupa A, de la Nottingham.

Zsombor Molnar (32:10) şi Matyas Kovacs (47:20) au marcat golurile tricolorilor pe Motorpoint Arena, în timp ce pentru învingători au înscris Thomas Larkin (00:59, 07:55, 54:57), Pascal Brunner (25:58) şi Angelo Miceli (26:51, 52:57).

În alt meci, Polonia a surclasat Lituania cu 7-0. Marea Britanie şi Coreea de Sud se înfruntă în ultima partidă a zilei.

Reclamă 4 / 0/3

Prima clasată va promova în elita hocheiului mondial, iar ultima clasată va retrograda în Grupa B a Diviziei I, al treilea eşalon valoric.

Programul echipei României la Campionatul Mondial

  • România – Italia 2-6
  • Lituania – România (duminică, 30 aprilie, ora 14:30)
  • România – Coreea de Sud (marți, 2 mai, ora 14:30)
  • Marea Britanie – România (miercuri, 3 mai, ora 21:30)
  • Polonia – România (vineri, 5 mai, ora 14:30)

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și