Închide meniul
Video

Schi pe iarbă cu tractorul

Antena Sport Publicat: 28 august 2020, 17:17

Reclamă

Tractoarele nu sunt bune doar pe ogor. Le folosește din plin și un schior. Mai ales că vara cu greu găsește un petic de zăpadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Reclamă
Recomandări

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:10

FotoOFICIAL | Cel mai scump transfer al verii a fost încheiat! 53 de milioane de euro, plus 7 milioane de euro bonusuri!

22:09

„E transferul verii” Dumitru Dragomir a dat verdictul înaintea noului sezon din Liga 1: „E la nivelul lui Florinel Coman”

21:39

10 milioane de euro pentru Andrei Raţiu! Anunţul făcut în presa din Spania

21:39

Daria Silişteanu, medalie de aur la Campionatele Europene de înot pentru juniori! Cu câte medalii a încheiat România competiţia

21:05

„Trăiesc un coşmar!” Charles Leclerc, la pământ după Marele Premiu al Marii Britanii: „Asta ne-a distrus”

20:55

Andrei Nicolescu a anunţat noi transferuri la Dinamo: „Sunt nenumărate discuții”

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 6 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian
Citește și