Închide meniul

Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 1 februarie 2023, 20:15

Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta

Tom Brady și-a încheiat cariera fabuloasă

Tom Brady și-a încheiat cariera fabuloasă / Profimedia

Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL. Legendarul sportiv care a devenit primul „quarterback” care depășește bariera de 100.000 de yarzi din pase în Liga profesionistă de fotbal american (NFL), a anunţat miercuri că îşi încheie cariera, la vârsta de 45 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Brady a spus la fel şi anul trecut, însă ulterior s-a răzgândit și și-a continuat activitatea sportivă.

Tom Brady și-a anunțat retragerea definitivă din NFL: „Când m-am trezit, m-am gândit la asta”

Tom Brady a asigurat că, de această dată, decizia este irevocabilă.

„Mă retrag definitiv. Ştiu că data trecută procesul a fost destul de sonor, aşa că în această dimineaţă, când m-am trezit, m-am gândit doar să apăs pe butonul de înregistrare şi să vă dau vestea.

Nu o voi lungi prea mult. Ai parte de o singură încercare de retragere super-emoţionantă, iar eu am folosit-o pe a mea anul trecut. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere!”, a anunțat Tom Brady, prin intermediul unui videoclip postat pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Tom Brady a scris istorie în NFL

David Beckham se numără printre primele vedete care i-au răspuns lui Tom Brady.

Reclamă 4 / 0/3

„Te iubim, omule!”, a comentat fostul mare jucător de la Manchester United și Real Madrid, la postarea lui Brady.

Tom Brady şi-a început cariera în NFL în anul 2000 şi a evoluat timp de 20 de sezoane la New England Patriots, înainte de a semna cu Tampa Bay Buccaneers.

Tom Brady are în palmares 7 victorii în Super Bowl și domina deja categoric topul pasatorilor din Liga nord-americană. El este urmat la mare distanţă de Drew Brees, fostul „quarterback” al echipei New Orleans Saints, retras din activitate în urmă cu doi ani, cu un total de 82.724 de yarzi.

Tom Brady şi Gisele Bundchen au fost protagoniştii divorţului anului 2022

În 2022, Tom Brady şi Gisele Bundchen au pus punct unei căsnicii de 13 ani. Femeia a fost cea care a luat decizia de a pune capăt mariajului, pe motiv că sportivul nu şi-a încheiat cariera şi nu petrece destul de mult timp alături de familie, anunţă Marca.

Tom Brady a făcut anunţul pe contul oficial de socializare. Acesta susţine că despărţirea a fost oficializată.

“În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru, după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie amiabil şi cu recunoştinţă pentru timpul petrecut împreună.

Suntem binecuvântaţi cu copii frumoşi şi minunaţi, care vor fi în continuare centrul universului nostru în toate modurile. Vom continua să muncim împreună ca părinţi pentru a ne asigura mereu să ei primesc iubirea şi atenţia pe care le merită”, a notat Tom Brady.

Reclamă

El a precizat că decizia de divorţ s-a luat după ce el şi Gisele Bundchen au reflectat mult.

“Bineînţeles, este dureros şi dificil, aşa cum este pentru mulţi oameni care trec prin aceeaşi situaţie în fiecare zi în lume. Ne dorim reciproc doar bine în următoarele capitole din viaţă. Şi vă cerem cu respect să ne respectaţi intimitatea”, a adăugat Brady.

Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, şi Gisele Bundchen (42 de ani) erau căsătoriţi din februarie 2009 şi au împreună doi copii: Benjamin Rein (născut în decembrie 2009) şi Vivian Lake (născută în decembrie 2012). Brady mai are un fiu, John (născut în 2007), din relaţia cu Bridget Moynahan.

Tom Brady şi Gisele Brundchen posedă o avere de peste 650 de milioane de euro. Starul din NFL are în conturi peste 200 de milioane de euro, sumă acumulată după o glorioasă carieră, în timp ce fosta sa soţie, Gisele, este unul dintre cele mai cunoscute fotomodele din lume, având o avere de peste 450 de milioane de euro, notează Marca.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și