Închide meniul

Tragedie în sport! Un rugbist s-a sinucis sărind de pe un pod de 22 de metri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2022, 14:23

Tragedie în sport! Un rugbist s-a sinucis sărind de pe un pod de 22 de metri

Kelly Meafua s-a aruncat de pe un pod de 22 de metri

news.ro

Tragedie în sport! Un rugbist s-a sinucis sărind de pe un pod înalt de 22 de metri. Avea doar 31 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Meafua, rugbist samoan de la Montauban, un club Pro D2, s-a sinucis în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a sărit în râul Tarn de pe un pod, a aflat AFP de la o sursă apropiată clubului, confirmând informaţii de la La Dépêche du Midi.

Tragedie în sport! S-a aruncat de pe un pod la 31 de ani

Tânărul de 31 de ani participase cu câteva ore mai devreme la victoria echipei sale împotriva lui Narbonne (48-40) în ultimul joc acasă al sezonului.

Potrivit mai multor mărturii, el părăsea un club de noapte din centrul oraşului Montauban înainte de a fi văzut sărind de pe Pont-Vieux, înalt de 22 m.

Unul dintre coechipierii săi, francezul Christopher Vaotoa, a sărit în apă pentru a-l ajuta. Acesta din urmă a fost dus la spital în stare de hipotermie. Trupul lui Meafua a fost găsit abia dimineață.

Reclamă

Toată lumea este complet șocată. Nu am pierdut doar un jucător, ci şi un prieten şi un frate„, a transmis clubul.

Oleksandr Serbinov şi-a pierdut viaţa pe front

Oleksandr Serbinov, fost campion la atletism din Ucraina, şi-a pierdut viaţa pe front, în războiul cu Rusia. Fostul sportiv a suferit răni fatale în luptele cu ocupanții din regiunea Harkiv.

Serbinov a fost un multiplu câștigător și premiat al campionatelor ucrainene de atletism. Acesta era specialist în cursele de 400 m și 800 m. După ce şi-a încheiat cariera profesionistă, Serbinov a lucrat ca fotograf profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Oleksandr Serbinov a apărat Ucraina după ce Rusia a început războiul. „Alexander a arătat curaj și loialitate față de jurământul militar în apărarea statului și integrității teritoriale a Ucrainei. Eroii nu mor! Exprimăm sincerele noastre condoleanțe părinților, rudelor și prietenilor soldatului”, a transmis Ministerul Sportului din Ucraina, citat de news.storyua.com.

Fotbalist de 16 ani, ciuruit de gloanțele rușilor alături de mama lui

Dmytro Yevdochenko avea 16 ani. Băiatul juca la echipa de fotbal de amatori Atlet Kiev. El și familia lui erau evacuați din Brovary, un oraș de lângă Kiev, în momentul câns s-a produs tragedia.

Potrivit site-ului Tribuna.com, citat de gsp.ro, rușii au deschis focul asupra civililor, iar Yevdochenko și mama sa au fost uciși de gloanțe.

S-au înregistrat mai multe victime şi în lumea sportului, printre cei ucişi de bombardamentele ruşilor fiind şi tânărul biatlonist Yevgeny Malyshev (19 ani).

Alți doi fotbaliști au murit în război. Vitaly Sapilo, fost junior la Karpaty Lviv, avea 21 de ani, era comandant de tanc. Dmytro Martinenko, 25 de ani, golgheterul lui FC Hostomel, a avut casa lovită de un proiectil. El și mama lui au murit. Sora sa mai mică a fost rănită grav.

Recomandări
  • Sportivul avea doar 31 de ani
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și