Închide meniul
EXCLUSIV

Ultras înrăit, Rashid a dat verdictul în „războiul” celor două Craiove: ”Pentru mine, fenomenul a murit când ne-au dezafiliat!” Rapper-ul a făcut kickbox și e atras de MMA

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 16 martie 2022, 17:42

Ultras înrăit, Rashid a dat verdictul în „războiul celor două Craiove: ”Pentru mine, fenomenul a murit când ne-au dezafiliat!” Rapper-ul a făcut kickbox și e atras de MMA

Rashid a fost ultras înrăit

AntenaSport

Tata m-a trecut prin toate sporturile, încă de mic. Când a văzut că n-am treabă cu niciunul, a renunțat. Un vecin m-a dus la kickbox. Acolo mi-a plăcut mult. Eu eram un copil gras, mă spărgeam de gras. Din sărăcie, îmi plăcea să mănânc foarte multă pâine. Am renunțat pe la 16 ani, după ce m-am dus la kickbox și am început să slăbesc. Doi ani și jumătate am fost la kickbox.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am mers în copmetiții pentru că nu-mi permiteam. Ne-au cerut pantaloni de kimono, eu nu aveam. Am luat niște pantaloni de salopetă de la tata și i-am vopsit în alb. Nu am mai făcut, dar urmăresc fenomenul. O să merg și la gală, acum, să-l susțin pe Mineru junior. A venit și la noi la studio”, a povestit Rashid la AS.ro LIVE.

Gala iFight Heroes, unde se va lupta și Mineru junior, a ajuns la cea de-a treia ediție. Organizatori v-au pregătit 11 meciuri de mare excepție, care vor fi transmise pe antenaplay.ro și Antena 1. iFight Heroes ”Bătaie în București” va avea loc vineri, 18 martie, la Sala Polivalentă, începând cu ora 19:30.

Rashid era fan FC Universitatea Craiova

Component al trupei CIA (Craiova Independent Artist), Rashid a lansat, împreună cu colegii săi, Byga și Phila, mai multe piese care au legătură cu fenomenul ultras din Craiova. Rashid a renunțat să mai urmărească fotbalul intern, în momentul în care FC U Craiova a fost dezafiliată. Celebrul rapper susține că mergea destul de des în galerie și chiar a plâns pentru ”Știința”.

Eram disperat după fotbal. Am fost crescut leu. În Craiova, fotbalul era o religie. Când juca echipa, orașul era pustiu. Mergeam în galerie, am prieteni, ultrași, dar nu m-am dus în fenomenul ăla, exagerat. Am fost la finala cu Dinamo, din 2000, am plâns. M-a durut foarte mult. Acela a fost primul meu șoc, vis a vis de fotbal.

Reclamă

A doua oară a fost în 2011, când ne-au dezafiliat. Am zis că nu o să mai țin cu nicio echipă. Pentru mine, Craiova a fost aceea. De echipa cea nouă nu mă leagă absolut nimic. Cea pe care o numește lumea ”clona”, nu mi se pare că e o clonă, e doar o altă echipă.

La echipa veche, nu sunt de acord cu conducerea ei. Familia respectivă ne-a retrogradat de două ori. Pe stadionul nou, din Craiova, nu am fost niciodat. Acolo s-a închis la mine sufletul. Am făcut melodiile ”Olteniada” și ”Pui de lei”, care sunt asimilate cu fenomenul. Totul venea din suflet”, a dezvăluit Rashid la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AS.ro LIVE este de luni până vineri, de la 10:30, pe www.as.ro/live
  • Rashid a fost invitat la AS.ro LIVE

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și