Închide meniul
Video

Valentina Mihaela Cambei, trei medalii de aur și două recorduri europene la Campionatele Europene de haltere! Competiţia e LIVE exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 15 aprilie 2023, 21:14 / Actualizat: 15 aprilie 2023, 22:48

Valentina Mihaela Cambei, MEDALIE DE AUR la Campionatele Europene

Valentina Mihaela Cambei în timpul probei de 49 kg / captură AntenaPLAY

Valentina Mihaela Cambei a cucerit trei medalii de aur în proba de 49 de kilograme la Campionatele Europene de Haltere. Pe locul 2 a ieşit italiana Giulia Imperio, iar pe 3 ucraineanca Anhelina Lomackynska. Triumful Valentinei Mihaela Cambei a fost transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cambei s-a impus la categoria 49 kg, la smuls, aruncat şi total. Ea a terminat cu totalul de 198 Kg, 92 Kg la stilul smuls si 106 Kg la stilul aruncat.

În plus, Cambei a stabilit două recorduri europene, la smuls şi la total.

Valentina Mihaela Cambei, trei medalii de aur la Campionatele Europene de haltere!

În proba de 49 de kilograme a participat şi o altă româncă, Monica Csengeri.

Valentina Mihaela Cambei a fost felicitată de contracandidatele sale pentru performanţa extraordinară obţinută.

Reclamă

Românca Monica Csengeri a participat şi ea în competiţie. Csengeri s-a luptat şi ea foarte bine, dar nu a reuşit să se claseze pe podium. Csengeri a ieşit din competiţie foarte nervoasă.

Adriana Cosmina Pană a luat şi ea argintul în proba de 45 de kilograme!

Adriana Cosmina Pană a obţinut şi ea o medalie de argint la Campionatele Europene de Haltere! Adriana Pană s-a clasat pe locul 2 în proba de 45 de kilograme.

În competiţia de 45 de kilograme a participat şi Bianca Dumitrescu. Şi ea a fost aproape de medalie.

Reclamă 4 / 0/3

Podiumul de la 45 de kilograme a fost completat de Martha Garcia Rincon, bronz, şi Bektas Cansu, medalie de aur.

Campionatul European de haltere 2023 e LIVE exclusiv, în AntenaPLAY

România speră să revină cu medalii de la competiția transmisă exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 15-23 aprilie. Cele mai mari șanse le au Monica Csengeri și Mihaela Cambei (49 kg) și Loredana Toma (71 kg).

Proba de la categoria 49 de kilograme va avea loc sâmbătă, 15 aprilie, de la ora 19:00 (ora României). Loredana Toma va lupta pentru medalii pe 19 aprilie, de la ora 16:30, în AntenaPLAY.

Loredana Toma e dublă campioană mondială

În decembrie 2022, Loredana Toma a cucerit două medalii de aur la Campionatele Mondiale de haltere de la Bogota, în cadrul categoriei 71 kg, la stilul smuls şi la total.

România a încheiat Mondialele de la Bogota cu trei medalii, cele două de aur câştigate de Loredana Toma şi argintul obţinut de Mihaela-Valentina Cambei la stilul smuls, în cadrul categoriei olimpice 49 kg.

Toma ajunge la Erevan, urmând să concureze la Europene la categoria olimpică 71 de kg. „Am adversare tari din Italia, din Anglia. Nu mă tem însă de nimeni. Dacă voi cuceri titlul continental, acesta va fi cel de-al cincilea”, a declarat Loredana Toma, conform paginii de Facebook a Clubului Sportiv Rapid, la care este legitimată.

Loredana Toma, cea mai bună halterofilă a Europei în 2022

Vineri, 14 aprilie, după sosirea în Armenia, Loredana Toma a fost premiată de forul european pentru titlul de cea mai bună halterofilă a Europei în 2022.

Reclamă

„Merită din plin acest titlu. Loredana e o fată de aur, un exemplu pentru mulţi, sportivi sau doar simpatizanţi ai sportului. Unul dintre cele mai importante obiective le reprezintă Campionatele Mondiale din acest an, din Arabia Saudită, competiţie care va fi organizată în septembrie.

Atunci avem ca obiectiv şi doborârea recordului mondial la stilul smuls, record care îi aparţine Loredanei. Ea nu mai poate pierde calificarea la Jocurile Olimpice de anul viitor nici matematic. Doamne fereşte de altele”, a punctat antrenorul Marius Ulăreanu.

Cea de-a 101-a ediţie a Campionatelor Europene de haltere are loc în perioada 15-23 aprilie la Erevan. Competiţia este transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și