Închide meniul

Vlad Dascălu a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Cracovia, în concursul de Mountain Bike

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 19:27

Reclamă
Vlad Dascălu a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Cracovia, în concursul de Mountain Bike

Vlad Dascălu a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Cracovia, în concursul de Mountain Bike

Vlad Dascălu, în timpul unei probe/ Facebook Federaţia Română de Ciclism

Vlad Dascălu a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Cracovia. Acesta a triumfat în concursul de Mountain Bike de la Krynica-Zdroj Hill Park.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Dascălu a câştigat aurul după ce a fîcut o cursă fabuloasă, plecând de pe locul 10.

Vlad Dascălu a câştigat medalia de aur la Jocurile Europene de la Cracovia, în concursul de Mountain Bike

Vlad Dascălu a plecat în concurs de pe poziţia a zecea, dar printr-o strategie extrem de bine gîndită, a reuşit să se plaseze pe primul loc al cursei, a rezistat atacurilor adversarilor şi a încheiat cursa după 1 oră 19 minute şi 41 de secunde.

Pe locul secund s-a clasat Lars Josef Forster (Elveţia)- cu 1:19:55, iar pe poziţia a treia a venit italianul Luca Braidot, cu 1:20:00. La concurs au participat 78 de rideri, cu patru sportivi români prezenţi la start, anunţă news.ro.

Reclamă

Este a cincea medalie câştigată de delegaţia României la actuala ediţie a Jocurilor Europene Cracovia Malopolska 2023, şi prima de aur.

Bernadette Szocs, în sferturile de finală de la Jocurile Europene

Bernadette Szocs s-a calificat în sferturile de finală de la Jocurile Europene. Szocs are un parcurs impecabil până în acest moment la Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023.

În runda programată în această dimineaţă, Bernadette Szocs a reuşit să-şi păstreze concentrarea şi să gestioneze corect meciul cu Hana Matelova (Cehia), adversară care a revenit de la 0-2. Însă, jucătoarea noastră a fost decisivă pe final şi a trecut victoria în dreptul său, scor 4-2 (11-9, 12-10, 8-11, 10-12, 11-3, 15-13).

Reclamă 4 / 0/3

De la 16:20, Bernadette Szocs revine la masa de joc alături de Ovidiu Ionescu, în semifinala de dublu mixt, contra maghiarilor Nandor Ecseki şi Dora Madarasz.

Bianca Ghelber, argint la Jocurile Europene de la Cracovia

Bianca Ghelber a câştigat medalia de argint la Jocurile Europene de la Cracovia 2023. În proba de 400 de metri, Andrea Miklos a obţinut medalia de bronz.

„Atletismul aduce două noi medalii pentru România la Jocurile Europene Cracovia 2023: argint pentru Bianca Ghelber la aruncarea ciocanului și bronz pentru Andrea Miklos la 400 m!

Astăzi (23 iunie), în cadrul întrecerilor rezervate primei divizii a Campionatelor continentale pe echipe, s-au definitivat clasamentele individuale în proba feminină de aruncare a ciocanului și în cea de 400 m. Bianca Ghelber (SCM Bacău – CSA Steaua, antrenori Mihaela Melinte și Mirela Țermure) avea 72,97 m din concursul precedent, ocupând astfel poziția a doua în clasamentul final – medalie de argint.

Andrea Miklos (CSM București, antrenori Magdolna Kanizsay și Emir Bekric) a intrat în posesia bronzului, după ce în întrecerile diviziei a doua fusese cronometrată cu 50,67, record personal„, a transmis Agenţia Naţională pentru Sport.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat Vezi toate știrile
Citește și