Închide meniul
Video

Ariarne Titmus: „Cu Kathy şi Summer e întotdeauna o luptă extraordinară”. Campionatele Mondiale sunt exclusiv în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 23 iulie 2023, 15:19

Reclamă

Ariarne Titmus: "Cu Kathy şi Summer e întotdeauna o luptă extraordinară"

Ariarne Titmus, la interviul de după cursa-spectacol / Captură AntenaPLAY

Ariarne Titmus a cucerit medalia de aur în proba de 400 de metri liber la Campionatele Mondiale de Înot. Cursa-spectacol a putut fi urmărită în AntenaPLAY. Până pe 30 iulie vă puteţi bucura de spectacolul de la Campionatele Mondiale de Înot, competiţie transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Australianca Ariarne Titmus a reuşit să le devanseze pe americanca Kathy Ledecky şi pe canadianca Summer McIntosh. Titmus a fost de nebătut, conducând cursa autoritar şi stabilind un nou record mondial în această probă. Ledecky a terminat pe 2, iar McIntosh nu a prins nici măcar podiumul, fiind clasată pe locul 4. Pe 3 s-a clasat Erika Fairweather, din Noua Zeelandă.

Ariarne Titmus: „Cu Kathy şi Summer e întotdeauna o luptă extraordinară”

Am fost foarte entuziasmată în legătură cu această cursă. Nu m-am întrecut cu cele mai bune din lume de la Jocurile Olimpice.

Cu Kathy şi Summer e întotdeauna o luptă extraordinară. Sunt bucuroasă că putem face spectacol.

A fost grozav să fac parte din asta (n.r: din această cursă-spectacol). Mulţumesc mult suporterilor care au venit să ne urmărească, înseamnă mult pentru noi. E un sentiment special să revin”, a declarat Ariarne Titmus după ce a devenit campioană mondială la 400 de metri liber, cu record mondial.

Reclamă

Australianca a lipsit o perioadă din competiţii după Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar astăzi a fost de neînvins, devenind lider al cursei după start şi menţinând un avans consistent faţă de competitoare pe parcursul întregii curse.

David Popovici, aplaudat la scenă deschisă la Fukuoka: „Unul dintre superstaruri”!

David Popovici a fost aplaudat la scenă deschisă la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Momentul a fost surprins LIVE în AntenaPLAY.

Întreaga audienţă de la Fukuoka l-a aplaudat pe David Popovici, care a primit o distincţie din partea organizatorilor şi un halat special.

Reclamă 4 / 0/3

Îl vedem pe ecran pe tânărul superstar din România. Nu îl vom vedea astăzi (n.r.: concurând), îl vom vedea de mâine, în special împotriva lui Kyle Chalmers. E unul dintre superstarurile acestui sport”, a spus unui dintre comentatori.

Îl vom vedea mâine dimineaţă, are o zi liberă azi. Fără îndoială va fi unul dintre superstarurile acestei competiţii, în Fukuoka. Iată-l, prezentat publicului”, a punctat celălalt comentator.

David Popovici, campionul mondial en-titre la probele de 100 şi 200 de metri liber, va fi văzut mâine exclusiv în AntenaPLAY în seriile de 200 de metri liber. David Popovici va concura de la ora 05:27 (n.r.: ora României).

David Popovici: „Antrenamentele devin mai plăcute, se apropie competiţia”. Campionatele Mondiale sunt exclusiv în AntenaPLAY

David Popovici a mărturisit că antrenamentele din aceste zile devin mai plăcute. David Popovici va participa la Campionatele Mondiale la probele de 100 şi 200 metri liber, probe la care este campion mondial en-titre. Cursele campionului român vor fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

(n.r: Devin mai plăcute antrenamentele pe măsură ce se apropie competiţia pentru că ai ceva concret pentru care să te antrenezi?) Da. Aş spune că da pentru că îmi place să mă antrenez în aer liber mai mult şi pentru că a venit vara am început să facem asta. E un pic mai uşor să te antrenezi când ştii concret pentru ce o faci”, a declarat David Popovici într-un interviu publicat pe contul de YouTube al Federaţiei de Nataţie şi Pentatlon Modern.

Înotătorul român a precizat că a fost binevenită Cupa României, pentru că l-a pregătit pentru Campionatele Mondiale. „A fost unul dintre cele două concursuri pe care le am înainte de Mondiale. E nevoie de ele pentru că nu e suficient doar să te antrenezi, trebuie să vezi şi în regim de concurs ce poţi face”, a precizat dublul campion mondial la înot.

David Popovici are în plan, în viitor, să concureze şi la alte probe, în afară de 100 şi 200 metri liber.

Reclamă

Sunt destul de sigur că doar la sută şi la 200 (n.r. va participa la aceste Campionate Mondiale), dar pe lângă ele vom încerca să perfecţionăm şi suta fluture şi 400 liber, vedem cât de tare mă înţeleg cu ele”, a precizat el.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:43 Cornel Dinu i-a făcut praf pe şefii lui Dinamo: „Au vrut să aibă o jucărie fotbalistică!” Ce a spus despre Mircea Rednic 13:42 Yokohama – Al Ain LIVE VIDEO (sâmbătă, 13:00) în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei 12:57 Mircea Lucescu, mesaj ferm atunci când a fost întrebat despre Rapid! Unde a fost surprins alături de Dan Şucu 12:39 Dinamo a primit o veste uriaşă înaintea meciului cu UTA! Ce a decis Comisia de Recurs 12:26 Câte bilete s-au vândut la FCSB – CFR Cluj! Arena Naţională, gata să „erupă” la meciul campionilor 12:23 FCSB, echipament special la meciul cu CFR Cluj: „Şi cea mai mare echipă din toate timpurile din România a jucat aşa” 11:42 Probleme pentru FIFA! Forul condus de Gianni Infantino, somat de sindicatul fotbaliştilor: „Este dincolo de saturaţie” 11:16 Borussia Dortmund poate câştiga mai mulţi bani dacă pierde cu Real Madrid! Situaţie incredibilă înaintea finalei Champions League 11:10 „Nu a vrut să fie antrenor la Rapid!” Variantă şoc după ce Marius Şumudică nu s-a înţeles cu Dan Şucu 10:29 Bogdan Lobonţ, făcut praf de fanii de la Rapid: „Nu e în sufletul nostru!” „Trădarea” antrenorului nu a fost nici acum iertată Vezi toate știrile
Citește și