Închide meniul

COSR, mesaj de încurajare pentru David Popovici: „E preţul victoriei care va veni”

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 21:18

Reclamă
COSR, mesaj de încurajare pentru David Popovici: „E preţul victoriei care va veni

COSR, mesaj de încurajare pentru David Popovici

David Popovici, după o cursă / Profimedia Images

COSR, mesaj de încurajare pentru David Popovici. Înotătorul român a încheiat pe locul 4 proba de 200 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Cursa a fost LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se concentrează acum pe proba de 100 de metri liber. Cursele lui David Popovici vor fi transmise în continuare LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

COSR, mesaj de încurajare pentru David Popovici: „E preţul victoriei care va veni”

David Popovici, capul sus!

Fiecare moment mai greu e prețul victoriei care va veni!

Azi, David a terminat pe locul 4 finala de 200 m liber de la Campionatele Mondiale de Înot Fukuoka 2023.

Reclamă

Team Romania e mândră de tine și echipa ta! Succes mai departe!”, a scris Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR), pe contul său de Facebook.

David Popovici, aşteptat să cucerească aurul la 100 de metri liber: „A doborât un record vechi de 13 ani!”

David Popovici este aşteptat să cucerească aurul la proba de 100 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Experţii americani susţin că înotătorul de 18 ani are mare şanse să se claseze pe primul loc al podiumului în proba „regină” a înotului.

David Popovici a ratat dramatic podiumul în finala probei de 200 de metri liber. Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka continuă, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici se pregăteşte să intre din nou în bazin, după finala de 200 de metri liber. Înotătorul român va lua startul în seriile de 100 de metri liber, de la ora 04:47.

Jurnaliştii de la swimmingworldmagazine.com susţin că Popovici va avea concurenţă serioasă la proba de 100 de metri liber. Kyle Chalmers îi va sta în cale românului, la proba la care deţine recordul mondial.

Cu toate acestea, jurnaliştii americani notează faptul că Popovici se va reseta, după eşecul dramatic din finala de 200 de metri liber, şi va reuşi să-şi apere titlul mondial la 100 de metri liber, cucerit anul trecut.

  • Probele lui David Popovici sunt live în AntenaPLAY şi pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023

„Un mare rival îl aşteaptă pe Popovici la 100 de metri liber!”

Ce urmează pentru David Popovici? Se va reseta mental, cu ochii aţintiţi spre Olimpiada din 2024, înaintea probei de 100 de metri liber? Ridcarea din acest abis psihologic este la fel de provocatoare ca orice alt aspect fizic al sportului. Popovici are la dispoziţie 14 ore pentru a face acest lucru, înainte de a participa la proba la care a doborât recordul mondial, vechi de 13 ani.

Un mare rival îl aşteaptă la 100 de metri: Kyle Chalmers, care vine după două zile de odihnă. Chalmers deţine al doilea cel mai bun timp la 100 de metri, 47,08, la doar două zecimi de recordul lui Popovici.

Dar acesta este David Popovici, un tânăr de 18 ani, cu un palmares consacrat ca făcător de minuni în piscină. El a fost cel care a doborât recordul mondial la 100 de metri liber, nu Chalmers, nu Caeleb Dressel sau oricare altul. De ce Popovici nu îşi poate reveni în cel mai scurt timp? Sunt greu de imaginat limitările fizice, după ce prima jumătate a cursei de 200 de metri a fost superbă. Maturitatea şi echilibrul său au fost evidente cu fiecare ocazie, aşa că de ce ar trebui să fie diferit acum”, notează sursa citată mai sus.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Reclamă

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmări edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa Vezi toate știrile
Citește și