Închide meniul
Foto

Jackie Groenen, înainte de Olympique Lyon – PSG: „Pentru meciuri ca acestea jucăm fotbal”. Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, 13 mai, de la ora 17:00

Bogdan Stănescu Publicat: 11 mai 2023, 20:07

Reclamă
Jackie Groenen, înainte de Olympique Lyon – PSG: „Pentru meciuri ca acestea jucăm fotbal”. Finala Cupei Franței la fotbal feminin e exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, 13 mai, de la ora 17:00

Jackie Groenen, înainte de Olympique Lyon – PSG

Jackie Groenen în tricoul lui PSG / Instagram

Jackie Groenen, mijlocaş la PSG, se simte pregătită pentru meciul cu Olympique Lyon. Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franţei la fotbal feminin, e live exclusiv în AntenaPLAY sâmbătă, de la ora 17.00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jackie Groenen a mărturisit înainte de meci că pentru astfel de întâlniri joacă fotbal.

Jackie Groenen, înainte de Olympique Lyon – PSG

Ne-am pregătit de câteva săptămâni, aşa că suntem fericite că meciurile vin (n.r. meciurile cu Lyon din finala Cupei Franţei şi din campionat). De asta jucăm pentru Paris Saint-Germain. Vrem să jucăm meciuri care sunt importante şi ele vin acum. Simt că pentru asta jucăm fotbal”, a declarat Jackie Groenen înainte de finala Cupei Franţei, potrivit paginii de Instagram a echipei feminine a lui PSG.

PSG va întâlni Olympique Lyon în două meciuri foarte importante. Sâmbătă se joacă finala Cupei Franţei, meci transmis LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Ulterior cele două echipe se vor întâlni în campionat. În campionat cele două echipe sunt despărţite de doar 3 puncte, iar în următoarea etapă se vor întâlni.

Reclamă

Olympique Lyon e pe primul loc, cu 55 de puncte, cu două etape înainte de sfârşitul campionatului. PSG se află pe locul 2, cu 52 de puncte.

Olympique Lyon – PSG, finala Cupei Franței la fotbal feminin

Lyon este cea mai bună echipă din istoria fotbalului feminin de club, dacă ținem cont că a câștigat Liga Campionilor de un număr record de ori, 8, din 2010 până în prezent. De asemenea, Olympique deține recordul de trofee și în campionatul din Hexagon (15), pe care le-a câștigat în ultimii 16 ani.

De cealaltă parte, PSG e singura care a reușit să întrerupă seria lui Lyon și a câștigat titlul în Franța, în 2021. De asemenea, echipa din Capitală s-a impus și în Cupa Franței în trei rânduri, fiind deținătoarea trofeului.

Reclamă 4 / 0/3

Lyon, echipa recordurilor

Când vine vorba de recorduri, tot Lyon iese în evidență și în Cupa Franței, pe care a câștigat-o de nouă ori, pierzând și alte patru finale. Cele două echipe s-au mai întâlnit de cinci ori în ultimul act al competiției, iar Lyon s-a impus în patru rânduri. Singurul succes al fetelor de la PSG a venit în 2018.

Cupa Franței la fotbal feminin a fost înființată în 2001, atunci când a apărut și Cupa UEFA la fotbal feminin. La startul turneului pot fi incluse atât echipe profesioniste, cât și de amatoare.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și