Închide meniul
Video

Katie Ledecky a luat aurul la 1.500 de metri şi a egalat recordul de titluri al lui Michael Phelps! Cursa a fost în AntenaPLAY

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2023, 20:09

Reclamă

Katie Ledecky a luat aurul la 1.500 de metri

Katie Ledecky (centru), alături de celelalte înotătoare clasate pe podium la 1.500 metri liber / Captură AntenaPLAY

Moment istoric la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka! Katie Ledecky a cucerit medalia de aur în proba de 1.500 de metri liber şi a egalat recordul de titluri al lui Michael Phelps! Cursa-eveniment a fost transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu victoria de astăzi de la 1.500 de metri liber, americanca Katie Ledecky a ajuns la cel de al 15-lea titlu mondial individual. Legendarul Michael Phelps a avut tot 15 titluri individuale.

Katie Ledecky a luat aurul la 1.500 de metri şi a egalat recordul de titluri al lui Michael Phelps!

Katie Ledecky a ajuns la 20 de titluri în total, incluzându-le pe cele 5 de la ştafetă. Aici Michael Phelps se situează încă peste înotătoarea americancă, el având 26 de titluri cu cele de la ştafete.

Katie Ledecky, mare favorită în proba de 1.500 de metri liber, a respectat calculele hârtiei şi şi-a adjudecat fără probleme cel de al cincilea titlu mondial la această probă. Ea a terminat cursa cu timpul de 15’26”27.

Pe locul 2 s-a clasat italianca Simona Quadarella, care a terminat cu timpul 15’43”31, iar pe 3 s-a clasat chinezoaica Bingjie Li locul 3 (15’45”71).

Reclamă

Katie Ledecky va fi marea favorită şi în proba de 800 de metri liber de la Campionatele Mondiale de Înot. Finala de la 800 de metri liber va fi transmisă LIVE exclusiv în AntenaPLAY – detalii aici.

David Popovici, aşteptat să cucerească aurul la 100 de metri liber: „A doborât un record vechi de 13 ani!”

David Popovici este aşteptat să cucerească aurul la proba de 100 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka. Experţii americani susţin că înotătorul de 18 ani are mare şanse să se claseze pe primul loc al podiumului în proba „regină” a înotului.

David Popovici a ratat dramatic podiumul în finala probei de 200 de metri liber. Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuoka continuă, exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

David Popovici se pregăteşte să intre din nou în bazin, după finala de 200 de metri liber. Înotătorul român va lua startul în seriile de 100 de metri liber, de la ora 04:47. Cursa lui David Popovici va fi LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Înotătorul român va înota apoi, cel mai probabil, în semifinalele probei de 100 metri liber, care vor începe la ora 14:26. Şi semifinalele de la 100 metri liber vor fi transmise în AntenaPLAY.

  • Probele lui David Popovici sunt live în AntenaPLAY şi pot fi revăzute aici: as.ro/fukuoka2023

Ce a spus David Popovici despre proba de 100 metri liber

David Popovici a vorbit despre proba de 100 metri liber, după ce a ratat dramatic podiumul în proba de 200 metri liber. Înotătorul român poate fi urmărit în continuare exclusiv în AntenaPLAY la Campionatele Mondiale de la Fukuoka.

„Din fericire proba de 100 e de două ori mai scurtă, asta nu înseamnă că nu doare, dar nu la fel ca acum. Iubesc cursa de 200 metri, și pe cea de 100 de metri. Pentru mâine trebuie să mă asigur că voi dormi bine și că mă voi recupera”, a declarat David Popovici pentru gsp.ro, după ce a ratat dramatic podiumul la 200 metri liber.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și