Închide meniul

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2024, 10:56

Reclamă
Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

Luna iulie aduce în AntenaPLAY trei Mari Premii de Formula 1, un turneu spectaculos de tenis de masă, dar şi două gale de fight şi două etape de Longines Global Champions Tour.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1, Formula 2 şi Formula 3, spectacol în AntenaPLAY

Formula 1 propune în luna iulie 3 Mari Premii: Marele Premiu al Marii Britanii (5-7 iulie), Marele Premiu al Ungariei (19-21 iulie) şi Marele Premiu al Belgiei (26-28 iulie)

De asemenea, Formula 2 continuă cu alte trei etape, de la Silverstone (5-7 iulie), Budapesta (19-21 iulie) şi Spa-Francorchamps (26-28 iulie).

Formula 3 ne aduce şi ea etapele de la Silverstone (5-7 iulie), Budapesta (19-21 iulie) şi Spa-Francorchamps (26-28 iulie).

4 românce participă la turneul de tenis de masă WTT Star Contender Bangkok 2024

Iubitorii tenisului de masă pot vedea turneul WTT Star Contender Bangkok 2024, ce se va desfăşura în perioada 2-7 iulie. La competiţie vor lua startul Bernadette Szocs, Eliza Samara, Adina Diaconu şi Andreea Dragoman.

Reclamă
Reclamă 4

O nouă etapă de Speedway European Championships, în AntenaPLAY

Pe 20 iulie, va avea loc o nouă etapă a spectacolului din Speedway European Championships. Campionii luptă pentru supremaţie în Polonia, la Grudzladz.

FIA WEC 2024 – The 6 Hours of Sao Paulo

Campionatul Mondial de Anduranţă va continua cu etapa „The 6 Hours of Sao Paulo”, ce se va desfăşura pe 13-14 iulie, live în AntenaPLAY.

Două etape de Longines Global Champions Tour

Spectacolul din Longines Global Champions Tour continuă cu etapele ce se vor desfăşura la Monaco (5-7 iulie) şi la Riesenbeck (19-21 iulie).

Reclamă

Două gale, live în AntenaPLAY

Pe 12 iulie, cei mai importanţi luptători arabi pun la bătaie centurile la Mena 2. Ahmed Amir, Jarrah Al-Silawi sau Mostafa Neda promit spectacol în cuşcă, live în AntenaPLAY, direct de la Ryiadh.

Pe 25 iulie, va avea loc o altă gală cu centurile pe masă. Hexagone MMA 19 îi aduce faţă în faţă în main event pe neînvinşii Prince Aounallah şi Hidetaka Arato.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:35

LIVE TEXTSpania – Germania 0-0. Confruntare „şoc” în sferturi la EURO 2024!

19:34

Bernadette Szocs – Miyu Nagasaki, LIVE VIDEO (09:00), în AntenaPLAY! „Bernie” luptă pentru sferturi la WTT Star Contender Bangkok

19:32

Madison Keys şi Paula Badosa s-au calificat în optimile de finală de la Wimbledon!

19:23

LIVE VIDEOProgramul etapei din Porsche Supercup din Marea Britanie! Antrenamentele sunt ACUM, live în AntenaPLAY

19:19

Fiorentina i-a fixat preţul lui Louis Munteanu: „Nu ar avea nicio problemă să îl lase înapoi în România”

19:05

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Marii Britanii, live în AntenaPLAY

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și