Închide meniul

„A murit îngropată în moloz!” Noi detalii despre sfârşitul cumplit al unei fetiţe de 11 ani ucisă de bombele ruşilor în propria casă, în Mariupol

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 martie 2022, 15:15

„A murit îngropată în moloz! Noi detalii despre sfârşitul cumplit al unei fetiţe de 11 ani ucisă de bombele ruşilor în propria casă, în Mariupol

Katya Dyachenko a murit în bombardamentele din Mariupol

Profimedia

Katya Dyachenko, o tânără gimnastă de 11 ani, a murit sub dărâmăturile case sale din Mariupol, unul dintre cele mai afectate oraşe de bombardamentele ruşilor. Casa în care locuia a fost lovită de o rachetă lansată de armata rusă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenoarea gimnastei, Anastasia Meshchanenkova, a fost extrem de afectată de această cumplită tragedie, însă a avut puterea să descrie modul îngrozitor în care a fost descoperit trupul neînsufleţit al micuţei gimnaste.

Ar fi trebuit să cucerească lumea, dar a murit îngropată în moloz. Ar fi trebuit să cucerească scena și să ofere zâmbete lumii. Pentru ce sunt de vină copiii?”, a spus Anastasia Meshchanenkova, potrivit celor de la as.com.

Katya Dyachenko a murit în timpul bombardamentelor din Mariupol

Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit sub dărâmături la Mariupol. Un obuz al ruşilor a lovit casa în care se afla fata în acel moment. Sincere condoleanţe familiei„, a fost anunţul şocant publicat de Primăria Mariupol, pe contul de Telegram.

Gimnasta Katya Dyachenko, în vârstă de 11 ani, a murit în urma bombardamentelor rusești asupra Mariupolului. Câți copii ucraineni mai trebuie să moară pentru ca Ucraina să primească în sfârșit sisteme de apărare aeriană și avioane de luptă? Cât timp copiii noștri vor fi scuturile care protejează UE / NATO?”, a transmis și jurnalista Olka Tokariuk, pe Twitter.

Reclamă

Toată lumea gimnasticii este în doliu. Familia copilei a primit deja mii de mesaje de condoleanţe.

Nu îmi vine să cred… colegii noştri din Ucraina ne-au împărtăşit această tragedie groaznică. Acest copil minunat este deja un înger. Nu pot să cred că trăim într-o lume atât de crudă„, a reacţionat şi Iliana Raeva, preşedintele Federaţiei de Gimnastică Ritmică a Bulgariei.

Reclamă 4 / 0/3

RIP, Katya! Tânăra și frumoasa gimnastă de la Mariupol a părăsit această lume mult prea devreme. Ea este una dintre multele victime ale unui război fără sens”, a fost comunicatul Federaţiei de Gimnastică Ritmică din Elveţia.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și