Închide meniul

A renunţat să se mai bată „în cuşcă” şi s-a dus să lupte în Ucraina. Dezvăluiri terifiante: „Aceasta este sarcina mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2022, 12:58

A renunţat să se mai bată „în cuşcă şi s-a dus să lupte în Ucraina. Dezvăluiri terifiante: „Aceasta este sarcina mea!

A renunţat să se mai bată "în cuşcă" şi s-a dus să lupte în Ucraina

Tuc Smash nu se mai luptă în galele de MMA / Colaj Twitter

Un american de 30 de ani a renunţat să se mai bată „în cuşcă” şi s-a dus să lupte în Ucraina. Luptătorul de MMA a luat arma în mână şi s-a implicat în război. A făcut dezvăluiri terifiante despre militarii ruşi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până să intre în cuşca de MMA, sportivul din Tennessee a fost şase ani în Marina Statelor Unite. A fost de două ori şi în Afghanistan.

A renunţat să se mai bată „în cuşcă” şi s-a dus să lupte în Ucraina

Sunt aici în Ucraina pentru a-i ajuta pe cei care sunt liberi, pentru a elibera oamenii și pentru a-și păstra libertatea și pentru a-i trimite pe invadatori acolo de unde au venit.

Rusia este acum în curtea Ucrainei… ei sunt acolo pentru ‘a ajuta’, comitând crime și crime. M-am uitat la mine și la ceea ce făceam în Marină: eram un slujitor al Guvernului, care făcea bani, dar nu pentru a elibera oamenii„, a declarat, pentru bild.com, cel care îşi spune Tuc Smash pe reţelele sociale.

Reclamă

Tatăl său este un fost mare boxer. Până să ajungă să lupte „în cuşcă”, Tuc Smash a practicat wrestling şi jiujitsu.

Am făcut MMA doar pentru mine și e în regulă să fiu egoist. Aș fi putut continua să fac asta în timp ce oameni nevinovați sunt răniți și uciși. Dar nu sunt genul acela de om. Sunt bărbați care fac parte din istorie și sunt oameni care schimbă istoria„, a mai spus americanul.

Luptătorul a văzut cu ochii lui atrocităţile din Ucraina şi a anunţat că va continua să lupte până la final.

Reclamă 4 / 0/3

Ucraina este liberă și va rămâne liberă! Nu aveam nicio idee despre istoria acestor oameni. Dar am văzut violurile, crimele în masă, invazia acestor oameni violenți care nu au nimic în minte decât să facă rău altora. Acesta a fost un motiv suficient pentru ca să vin și să ajut la protejarea ucrainenilor. Nu sunt un erou din cauza asta. Sunt un om al cărui sarcină este să îi ajute și să îi protejeze pe cei care au nevoie.

Eu, ca mulţi alţii, nu sunt un erou, nu fac nimic special. Cei pe care i-am pierdut în luptă, aceia sunt adevăraţii eroi„, a mai spus Tuc Shmash.

Mircea Lucescu, înspăimântat după ultimele bombardamente din Ucraina

Mircea Lucescu s-a arătat înspăimântat după ultimele bombardamente din Ucraina. Antrenorul lui Dinamo Kiev și jucătorii săi fac „naveta” între Liov (Ucraina) și Cracovia (Polonia), din cauza războiului declanșat de Rusia. Atacurile armatei lui Vladimir Putin continuă, iar situația tragică se resimte puternic și în rândul echipei pregătite de „Il Luce”.

Dinamo Kiev își dispută meciurile din grupele Europa League la Cracovia, în timp ce partidele din campionat le joacă în Ucraina, la Liov.

(N.r. – Unde erați în timpul ultimelor bombardamente din Ucraina?) Eram pe drum, mergeam de la Liov la Cracovia. Am ajuns în Polonia destul de târziu, dar tot am făcut un antrenament seara, pe terenul de lângă hotel, unde lumina nu era deloc bună. Și ieri am avut un antrenament acolo, dar a fost mai bine.

(N.r. – Credeți că e o idee bună să jucați derby-ul cu Șahtior la Liov?) La început era planificat ca meciul să se joace la Londra. Totul era stabilit. În timpul ultimelor atacuri rusești eram la Liov, iar jucătorii au auzit și au simțit totul. Se tem pentru familiile lor. Nu e cea mai bună idee să ne întoarcem acum la Liov.

Am oferit câteva variante: să jucăm la Varșovia, la Cracovia sau la Liov, dar puțin mai târziu. Luni sau marți, ținând cont că Șahtior a jucat ieri și noi jucăm mâine (n.r. – în cupele europene). Vom avea foarte puțin timp să ne recuperăm și să ne deplasăm și vom avea timp de cel mult un antrenament. Acum așteptăm răspunsul celor de la Șahtior, UAF (Federația Profesionistă de fotbal din Ucraina) și UPL (Liga Profesionistă din Ucraina)”, a spus Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. De Moura şi-a dat autogol, Selmani a egalat! „Câinii” au ratat un penalty şi au avut un gol anulat 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și