Închide meniul

„Ai curaj şi coboară!” Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia l-a distrus: „Am multe datorii acum”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 11:47

„Ai curaj şi coboară! Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia l-a distrus: „Am multe datorii acum

Roberto Cazzaniga, escrocat cu o mare sumă de bani

Instagram

  • Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani
  • Femeia l-a distrus

Voleibalistul Roberto Cazzaniga a ajuns cunoscut în întreaga lume, dar nu pentru performanţele din sala de sport. Acesta a fost păcălit timp de 15 ani de către o femeie. A fost victima unei înşelătorii care l-a costat aproape un milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce a putut să facă Roberto Cazzaniga

Sportivul vrea acum să o cunoască pe cea care l-a mințit în ultimii 15 ani. Acesta a crezut că este într-o relație cu modelul Alessandra Ambrosio, dar până la urmă a aflat că i-a dat bani unei escroace. Este vorba despre Valeria Satta, cea care a fost autoarea farsei. S-a decis să meargă în Cagliari, acolo unde locuieşte femeia care l-a păcălit. „Îmi trimitea poze. E clar că erau fotomontaje. A fost greu, aveam 28 de ani și nu puteam să ies cu alte fete. În 15 ani nu am avut o altă iubită, am fost îndrăgostit de ea. Am mai văzut alte persoane, dar de fiecare dată le spunea la revedere și plecam acasă. Îmi spunea că e bolnavă și că se tratează acasă. I-am trimis bani atât ei, cât și prietenilor ei”, a dezvăluit Roberto Cazzaniga, conform ilfattoquotidiano.it.

Nu a fost singur în Cagliari. A mers împreună cu jurnalistul Ismaele La Vardera. Acolo a văzut doar mașina pe care i-o făcuse cadou Valeriei Satta. „Vreau doar să vorbim, după tot acest timp. Nu te costă nimic, nu-i așa?”, a întrebat sportivul, ajuns în fața casei. Nu a primit, însă, niciun răspuns. „Ești acolo, vedem că ești acolo. Ai curaj și coboară!”, a spus și jurnalistul. Valeria Satta s-a ascuns însă şi voliebalistul nu a reuşit să dea de ia.

Reclamă
Citește și:

Voleibalistul, păcălit timp de 15 ani

Sportivul a fost păcălit timp de 15 ani. A crezut că are o relație de la distanță cu modelul brazilian Alessandra Ambrosio. Credea că cu ea vorbeşte la telefon şi prin mesaje, dar nu a fost aşa. Era o femeie de 50 de ani din Sardinia, pe nume Valeria. Roberto Cazzaniga a fost foarte generos cu femeia care s-a dovedit a fi o escroacă. I-a trimis Valeriei 700.000 de euro, bani ceruţi de femeie pentru a-și trata o presupusă boală la inimă. Acum, voleibalistul spune că are mari probleme financiare. ”Am multe datorii acum, mi-e greu, nu e ușor să te trezești dintr-o comă”, a spus Roberto Cazzaniga, conform sursei citate.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Roberto Cazzaniga, escrocat cu o mare sumă de bani
Extra • 30 nov., 11:54
„L-am văzut plângând!” Noi detalii despre bărbatul celebru care a crezut că a avut o relaţie cu un model timp de 15 ani. Femeia era o escroacă de 50 de ani: „Mi-a zis că este la terapie intensivă!”
Extra • 29 nov., 14:00
Alessandra – spune drept, l-ai tras pe Roberto-n piept?