Închide meniul

Alex Oxlade-Chamberlain a semnat cu Beşiktaş. Ce salariu va avea fostul mijlocaş al lui Liverpool în Turcia

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 14 august 2023, 22:14

Alex Oxlade-Chamberlain a semnat cu Beşiktaş. Ce salariu va avea fostul mijlocaş al lui Liverpool în Turcia

Alex Oxlade-Chamberlain a semnat cu Beşiktaş

Alex Oxlade-Chamberlain, în tricoul lui Beşiktaş / Facebok Beşiktaş

După şase ani petrecuţi la Liverpool, mijlocaşul Alex Oxlade-Chamberlain este pe cale să descopere o nouă ligă, semnând cu Beşiktaş pentru trei sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul din Istanbul a confirmat sosirea internaţionalului englez (35 de selecţii, 7 goluri), anunţând că acesta va avea un salariu de 2,5 milioane de euro pe sezon, cu o primă la semnătură, informează news.ro.

Alex Oxlade-Chamberlain a semnat cu Beşiktaş

Fostul jucător de la Arsenal, în vârstă de 29 de ani, a avut doar 13 apariţii şi a marcat 1 gol în toate competiţiile pentru Liverpool în sezonul 2022-2023.

Oxlade-Chamberlain va avea şi o primă de victorie de 10.000 de euro pentru meciurile în care este integralist.

Liverpool l-a ratat, recent, pe Moises Caicedo. Mijlocaşul lui Brighton a anunţat conducerea clubului de pe Anfield că nu acceptă oferta şi că vrea să meargă la Chelsea, formaţie cu care avea un acord verbal încă din luna mai.

Reclamă

Liverpool bătuse balma cu Brighton în privinţa transferului lui Caicedo, pentru 127 de milioane de euro. „Cormoranii” au venit cu o ofertă mai bună decât cea a lui Chelsea, singurul lucru care rămăsese fiind acela de a se înţelege cu jucătorul. Acum, formaţia londoneză pregăteşte o nouă ofertă pentru mijlocaşul de 21 de ani din Ecuador şi speră să ajungă la o înţelegere cu conducerea lui Brighton.

Moises Caicedo a refuzat oferta lui Liverpool! Cel mai scump transfer din istoria Premier League a picat

Noaptea trecută, oficialii lui Brighton şi Liverpool au bătut palma în privinţa sumei de transfer a lui Moises Caicedo. „Cormoranii” erau dispuşi să plătească suma de 127 de milioane de euro pentru mijlocaşul de 21 de ani, ceea ce l-ar fi transformat în cel mai scump transfer din istoria Premier League.

Liverpool mai trebuia să se înţeleagă şi cu jucătorul, lucru considerat doar o formalitate în această dimineaţă. Cu toate acestea, potrivit lui Fabrizio Romano, Caicedo i-a informat pe cei din conducerea lui Liverpool că nu va accepta oferta. El vrea să se ţină de cuvânt şi să meargă la Chelsea, formaţie cu care s-a înţeles încă din luna mai.

Reclamă 4 / 0/3

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, confirmase vineri dimineaţă faptul că cele două cluburi s-au înţeles în privinţa sumei de transfer. Cu toate acestea, tehnicianul german a dat de înţeles că nu s-a ajuns la o înţelegere şi cu mijlocaşul lui Brighton:

„Pot să confirm că s-a ajuns la o înţelegere între cele două cluburi. Nu ştiu exact ce înseamnă asta, vom vedea”, spunea Jurgen Klopp la conferinţa de presă premergătoare partidei de duminică cu Chelsea, din prima etapă a noului sezon din Premier League, potrivit telegraph.co.uk.

Brighton l-a cumpărat pe Moises Caicedo cu 5 milioane de euro

Moises Caicedo a ajuns la Brighton la începutului anului 2021, atunci când englezii au plătit 5 milioane de euro pentru a îl aduce de la Independiente. El a fost împrumutat jumătate de sezon la Beerschot, în Belgia, după care a devenit jucător de bază atât sub comanda lui Graham Potter, cât şi sub comanda lui Roberto De Zerbi.

Caicedo se putea reîntâlni pe Anfield cu Alexis Mac Allister, fostul său coechipier de la Brighton. Campionul mondial cu Argentina s-a transferat tot în această vară la Liverpool. Alături de Szoboszlai, Jurgen Klopp spera ca aceste mutări să fie suficiente în ceea ce priveşte linia de mijloc pentru ca Liverpool să se lupte din nou pentru titlul din Premier League, mai ales după ce s-a despărţit la finalul sezonului trecut de jucători precum Jordan Henderson, Fabinho, James Milner, Naby Keita sau Alex Oxlade-Chamberlain.

Caicedo, care este cotat la 75 de milioane de euro pe transfermarkt.com, a evoluat în 53 de partide pentru Brighton. El a marcat 2 goluri şi a oferit 3 pase de gol.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și