Închide meniul

Alexandru Chipciu, taxat pentru declaraţiile uluitoare după derby-ul cu CFR Cluj: „Una e să dai totul, alta să ajungi la demenţă”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 15:15

Reclamă
Alexandru Chipciu, taxat pentru declaraţiile uluitoare după derby-ul cu CFR Cluj: „Una e să dai totul, alta să ajungi la demenţă

Alexandru Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj - CFR Cluj 3-4

Profimedia

Alexandru Chipciu a fost taxat pentru declaraţiile uluitoare după derby-ul cu CFR Cluj. Florin Lovin crede Alexandru Chipciu a „luat prea în serios” jocul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Chipciu a avut un discurs vehement după derby-ul pierdut de Universitatea Cluj în faţa rivalei din oraş.

Alexandru Chipciu, taxat pentru declaraţiile uluitoare după derby-ul cu CFR Cluj

„Eu zic că nu trebuie să luăm chiar aşa fotbalul de serios, ok, una e să dai totul pe teren, alta să ajungi la dementa. Fotbalul este un joc, trebuie să faci tot ce trebuie în timpul săptămânii, dar de la asta să ajungem la demenţă.

Am păţit şi eu multe. La Midlesbrough să nu uităm. La vârsta lui trebuie să fie mai liniştit”, a spus Florin Lovin la orangesport.ro.

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

Reclamă

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum„, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Basarab Panduru, atac dur la Alexandru Chipciu

Basarab Panduru a lansat un atac dur la Alexandru Chipciu, după discursul fără precedent al jucătorului de la Universitatea Cluj.

Basarab Panduru l-a taxat dur pe Alexandru Chipciu pentru declaraţiile date. Mijlocaşul a vorbit despre „demenţă”, dar şi despre faptul că l-a „terorizat” pe Ianis Stoica, autor al unei duble cu CFR Cluj, să vină la Universitatea Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

”Totul a fost în neregulă. <<L-am terorizat pe Ianis să vina la noi.>> Nu este în regulă. Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? Mie nu mi se pare în regulă deloc. După acel 4-3 de la Craiova nu a mai înnebunit, au înnebunit ăia de la Craiova. Mie mi se pare că sunt prea mulţi antrenori principali acolo. (n.r. la U Cluj) Toaţă lumea când vorbeşte, aşa suntem noi, am venit cu idei. Bă, păi asta este problema voastră, că voi aveţi idei şi ştiţi deja ce trebuie să faceţi. Aveţi un antrenor, puneţi mâna şi asculaţi-l!”, a spus Basarab Panduru pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și