Închide meniul

Basarab Panduru, atac dur la Alexandru Chipciu: „Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? La Craiova nu a mai înnebunit”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 august 2023, 8:59

Reclamă
Basarab Panduru, atac dur la Alexandru Chipciu: „Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? La Craiova nu a mai înnebunit

Alexandru Chipciu, pus la zid de Basarab Panduru

Hepta

Basarab Panduru a lansat un atac dur la Alexandru Chipciu, după discursul fără precedent al jucătorului de la Universitatea Cluj. Chipciu s-a prăbuşit emoţional după ce U Cluj a pierdut derby-ul cu CFR Cluj şi a vorbit chiar despre retragerea din fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru l-a taxat dur pe Alexandru Chipciu pentru declaraţiile date. Mijlocaşul a vorbit despre „demenţă”, dar şi despre faptul că l-a „terorizat” pe Ianis Stoica, autor al unei duble cu CFR Cluj, să vină la Universitatea Cluj.

Basarab Panduru, atac dur la Alexandru Chipciu

”Totul a fost în neregulă. <<L-am terorizat pe Ianis să vina la noi.>> Nu este în regulă. Ce treabă ai tu să terorizezi pe cineva? Mie nu mi se pare în regulă deloc. După acel 4-3 de la Craiova nu a mai înnebunit, au înnebunit ăia de la Craiova. Mie mi se pare că sunt prea mulţi antrenori principali acolo. (n.r. la U Cluj) Toaţă lumea când vorbeşte, aşa suntem noi, am venit cu idei. Bă, păi asta este problema voastră, că voi aveţi idei şi ştiţi deja ce trebuie să faceţi. Aveţi un antrenor, puneţi mâna şi asculaţi-l!”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după U Cluj – CFR Cluj 3-4

Alex Chipciu s-a prăbuşit emoţional după derby-ul U Cluj – CFR Cluj, scor 3-4, din etapa a 6-a a Ligii 1. Jucătorul „Şepcilor Roşii” a răbufnit la finalul confruntării pierdute chiar în faţa fostei sale echipe.

Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu. Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum„, a spus Alex Chipciu la orangesport.ro.

Reclamă

U Cluj – CFR Cluj 3-4. Meci fabulos la Cluj

CFR Cluj a marcat golul victoriei prin Jefte, iar echipa lui Mandorlini a obţinut al treilea succes al sezonului.

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalty, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

Reclamă 4 / 0/3

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și