Închide meniul
Foto

„Am avut lacrimi în ochi!”. Bănel Nicoliţă, dezvăluiri despre discuţia cu fosta soţie. Ce au hotărât în privinţa fetiţelor lor

Reclamă

Publicat: 9 august 2023, 18:26

„Am avut lacrimi în ochi!”. Bănel Nicoliţă, dezvăluiri despre discuţia cu fosta soţie. Ce au hotărât în privinţa fetiţelor lor

Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță

Bănel Nicoliță, cu ochii în lacrimi / Antena 1

Bănel Nicoliţă a venit cu dezvăluiri despre discuţia purtată cu fosta soţie înainte de revenirea FCSB-ului în Ghencea. Fostul jucător al roş-albaştrilor a fost prezent la derby-ul cu CFR Cluj şi a trăit momente speciale. A recunoscut că şi-ar fi dorit să le ia cu el şi pe cele două fetiţe ale lui, dar a fost sfăuit să nu facă asta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bănel s-a temut că ar putea avea loc incidente între ultraşii FCSB-ului şi cei al lui CSA Steaua. Cristina Nicoliţă, fosta lui soţie, l-a sfătuit să le lase acasă pe Amalia şi Natalia.

Bănel Nicoliţă, dezvăluiri despre discuţia cu fosta soţie

Fostul jucător al Stelei a fost impresionat de atmosfera din derby. Revenită după opt ani în Ghencea, FCSB a spulberat recordul de asistenţă de pe arena de 100 de milioane de euro. Peste 28.000 de fani au fost în tribunele Stadionului Steaua.

Cum să fie, sincer. Am avut lacrimi în ochi, a fost o seară specială pentru mine. Să avem stadionul, serios vorbesc, eu nu sunt un om să mint la televizor, sunt om natural. Am avut lacrimi în ochi când a început tot stadionul să cânte. Nu mai e vorba de Talpan sau de Gigi, e vorba de suporterul ăsta, care ține cu echipa asta.

Chiar aveam lacrimi, era minutul 2 și ziceam «băi frate ce înseamnă». Mă simțeam și eu acolo între ei, aș fi vrut să intru și eu acolo pe teren, să văd 28.000 de spectatori.

Reclamă

(Moderator: Dar nu te-am văzut cu fetele, ai renunțat la idee?) Am vorbit cu fosta soție și mi-a spus că a văzut ea un banner mare, am zis bine OK. Cei de la FCSB chiar mi-au pregătit trei invitații, le-am spus că vin doar eu. Le era frică, zic OK. Era primul meci după 8 ani de zile în care noi ne doream să revenim din nou acasă„, a declarat Bănel Nicoliţă la fanatik.ro.

FCSB va mai juca un meci pe stadionul din Ghencea. Roş-albaştrii se duelează cu Nordsjaelland, în prima manşă din turul 3 preliminar al UEFA Conference League. Partida va fi mâine, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Bănel Nicoliţă a jucat pentru echipa lui Gigi Becali între 2005 şi 2011. A câştigat două titluri, o Cupă a României şi o Supercupă. În 188 de meciuri a reuşit 23 de goluri.

Reclamă 4 / 0/3

Interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea

Este un interes uriaș pentru duelul dintre FCSB și Nordsjaelland, din Ghencea, iar numărul de bilete vândut crește de la oră la oră. Gheorghe Mustață a anunțat câte tichete s-au cumpărat de pe site-ul oficial al clubului, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Gheorghe Mustață s-a declarat convins că arena din Ghencea va fi plină la ora de start a partidei cu Nordsjaelland. Liderul galerie roș-albastre a anunțat că FCSB a vândut 18.600 de bilete, doar online, la mai puțin de 24 de ore după ce au fost puse în vânzare.

Mustață a mai afirmat, totodată, că își dorește ca toate biletele puse în vânzare să se vândă doar online, fără ca fanii să mai formeze cozi la casele de bilete.

18.600 de bilete s-au vândut. Cu siguranță va fi stadionul plin. Cred că vor fi mai mulți decât la meciul cu CFR. Astăzi, cred că se dau 100% online. Va exploda. Era de așteptat să umplem Ghencea la meciul cu CFR și este de așteptat să umplem, în continuare, Ghencea”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru playsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și