Închide meniul

Amir Khan, teorie uluitoare despre coronavirus: ”Testează rețeaua 5G pentru a ne omorî”

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 6:32

Reclamă
Amir Khan, teorie uluitoare despre coronavirus: ”Testează rețeaua 5G pentru a ne omorî”

DPA Images / Isabel Infantes via hepta

Amir Khan, teorie uluitoare despre coronavirus: ”Testează rețeaua 5G pentru a ne omorî”

Khan are o părere inedită despre pandemia de coronavirus și a ținut să o împărtășească pe rețelele de socializare alături de fanii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Amir Khan, despre coronavirus: ”Testează rețele 5G pentru a ne omorî”

”Nu cred că a venit din China. Oamenii vorbesc despre un liliac și o supă. Chiar credeți acest nonsens? Chiar credeți că acest coronavirus nu are de a face cu rețelele 5G?”, a scris Khan. 

Khan este mai mult empatic când face asocierea între coronavirus și dezvoltarea rețelei 5G, care joacă un rol important în China: ”Coronavirusul este o invenție a omului. Ei testează 5G pentru a scăpa de noi. Uitați-vă la stâlpii de telefon pe care îi pun. Cine se află în spatele acestor decizii?”.

De asemenea, Khan a vorbit și despre expansiunea altor rețele de telefoane ce au coincis cu alte pandemii: ”În 2003, virusul SARS a apărut pe măsură ce rețeaua 3G s-a extins, iar în 2009 gripa porcină a fost în același timp cu apariția 4G. Acum, în 2020, se testează 5G și oamenii primesc coronavirus.”

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21

VIDEOMax Verstappen, despre duelul controversat cu Norris care i-a adus locul 3: „Nu trebuie să o spun eu. Comisarii au hotărât deja”

0:20

VIDEOGigi Becali şi Alexandru Musi, replici savuroase după Dinamo – FCSB 0-2: „Îi ridic tricoul şi îl trag de şunci” / „Să vorbească”

0:19

Charles Leclerc, prima reacţie după ce a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite: „Nu puteam visa la un rezultat mai bun”

23:55 20 oct.

VIDEOCharles Leclerc a câştigat Marele Premiu al Statelor Unite. Verstappen a terminat pe locul 3, după ce Norris a fost penalizat

23:55 20 oct.

VideoDaniel Bîrligea a dezvăluit cum a marcat un eurogol, din foarfecă, în Dinamo – FCSB! Ce a spus despre ratarea derby-ului cu Rapid

23:47 20 oct.

Darius Olaru a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a cerut schimbare în Dinamo – FCSB 0-2: „Asta simt!”

1 VIDEOLando Norris, pole-position în Marele Premiu al Statelor Unite! Cursa e la 21:45, în direct pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY 2 Lewis Hamilton vrea să sacrifice Marele Premiu al Statelor Unite şi să-l ajute pe George Russell 3 Dinamo – FCSB 0-2. Daniel Bîrligea şi Musi i-au răpus pe „câini” în derby! Roş-albaştrii, pe loc de play-off 4 Louis Munteanu se poate despărţi de CFR Cluj, chiar în iarnă. Anunţul oficial făcut de ardeleni 5 VIDEOAEK Atena – PAOK Salonic 1-1, în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu a pierdut primul loc în Superliga Greciei. Scandal la final! 6 Adrian Mutu, ofertă surpriză din Liga 1! Suma cerută de „Briliant” la semnătură
Citește și