Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari: „Stau aici și vorbesc cu ea”. Ce a ajuns să facă vedeta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 ianuarie 2023, 16:24

Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari: „Stau aici și vorbesc cu ea”. Ce a ajuns să facă vedeta

Anamaria Prodan şterge şi ultimele urme cu Laurenţiu Reghecampf din viaţa ei

Anamaria Prodan, nervoasă în timpul unui interviu / Antena Sport

Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari. Impresara de fotbaliști a postat un videoclip amuzant pe rețelele sociale, în care își prezintă, în glumă, pisica „imaginară”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a ajuns să facă filmulețe hilare pe Instagram și Tiktok, alături de celebrul tik-toker român, Valentin Caprariu.

Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari: „Stau aici și vorbesc cu ea”

După ce în urmă cu câteva zile „a sărit” la bătaie în zăpadă, acum Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari.

Vedeta de 50 de ani s-a filmat pe balcon, la munte. Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf s-a distrat și a făcut o pisică din zăpadă, pe care a numit-o Enzo.

„Stau aici cu prietenii mei imaginari și vorbesc cu Enzo, pisica mea imaginară”, a spus Anamaria Prodan, în videoclipul postat pe contul de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan a sărit la bătaie în zăpadă cu un bărbat celebru, în glumă

Anamaria Prodan a sărit din nou la bătaie cu un bărbat celebru. Vedeta a lovit cu pumnii și picioarele, iar imaginile au ajuns pe internet.

Reclamă 4 / 0/3

După scandalul monstru cu Laurențiu Reghecampf din septembrie, când s-a bătut cu fostul ei soț în plină stradă, Anamaria Prodan a ajuns din nou să lovească un bărbat cunoscut. De această dată însă, totul a fost doar o glumă. Impresara s-a „bătut” cu bulgări de zăpădă cu tik-toker-ul Valentin Caprariu.

Anamaria Prodan și-a luat rolul în serios și, ca totul să pară real, a „lovit” cu pumnii și picioarele.

Anamaria Prodan se bucură de mult succes pe rețelele de socializare, iar pe TikTok are deja aproape 500.000 de urmăritori. Sexy impresara a făcut chiar și un live alături de Dani Mocanu în urmă cu ceva timp.

Cum încearcă Anamaria Prodan să uite de Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan se află în război cu Laurențiu Reghecampf de când a fost părăsită pentru amanta Corina Caciuc. Ca să uite de antrenor, impresara se refugiază în muzică. Ultima melodie care a înnebunit-o pe Prodan e noul hit al Shakirei.

La fel ca Anamaria Prodan, Shakira a trecut printr-un divorț greu de digerat, după ce iubitul ei, Gerard Pique, a părăsit-o după 12 ani pentru o studentă de 22 de ani. Cântăreața columbiană l-a făcut praf pe fostul fotbalist în piesa sa. Anamaria Prodan e îndrăgostită de noua melodie a Shakirei!

Reclamă

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram un story în care le-a dezvăluit și fanilor cât de mult îi place hit-ul Shakirei. Vedeta a pus un emoji de apreciere în dreptul piesei.

Anamaria Prodan ar putea să se regăsească în versurile Shakirei, ținând cont că și ea a fost părăsită pentru o femeie mai tânără de partnerul ei. Laurențiu Reghecampf are acum o familie cu Corina Caciuc, care este cu 17 ani mai tânără decât Reghe.

Sarah Dumitrescu și-a dat de gol mama. Ce face Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei.

Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. Chiar dacă locuiește la peste 10.000 de km de mama ei, Sarah îi cere mereu sfaturi.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Recomandări
  • Anamaria Prodan a anunțat că și-a făcut prieteni imaginari
  • „Stau aici și vorbesc cu ea”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” Vezi toate știrile
Citește și