Închide meniul

Anamaria Prodan a apărut alături de un alt bărbat: „E fabulos”

Publicat: 13 aprilie 2023, 17:16

Reclamă
Anamaria Prodan a apărut alături de un alt bărbat: E fabulos”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, zâmbitoare / Instagram

Anamaria Prodan a apărut alături de un alt bărbat. Imaginea postată de sexy-impresară pe contul ei de Instagram a adunat peste 1.300 de like-uri în câteva ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sexy-impresara l-a lăudat pe cel cu care s-a fotografiat. Bărbatul ar fi un om de afaceri extrem de potent financiar. El îndeplineşte funcţia de director executiv al unui raliu celebru.

Anamaria Prodan a apărut alături de un alt bărbat

Eu sunt Anamaria Prodan, iar el este prietenul meu fabulos”, a scris impresara în descrierea imaginii postate pe Instagram.

Anamaria Prodan e foarte zâmbitoare, semn că a trecut peste despărţirea de fostul soţ, Laurenţiu Reghecampf.

Nu numai că a râs cu gura până la urechi în compania afaceristului, dar impresara a şi ţinut să îl prezinte întregii lumi.

Reclamă
Anamaria Prodan şi prietenul ei
Anamaria Prodan şi prietenul ei

Anamaria Prodan şi-a făcut academie de fotbal

Recent, Anamaria Prodan şi-a deschis o academie de fotbal. Sexy-impresara investeşte într-un domeniu pe care îl cunoaşte foarte bine.

Nicolae Stanciu, fotbalist impresariat de Anamaria Prodan, a lăudat iniţiativa vedetei.

Vreau să vă felicit pentru deschiderea școlii de fotbal «Prodan Iancu Academy». Îmi doresc să vă treacă porțile cât mai mulți tineri și să aibă încredere. Acolo se vor dezvolta ca oameni si ca sportivi. Îmi doresc să aibă încredere în voi. Eu am avut încredere în Ana. A fost alături de mine timp de 10 ani. Mi-a îndrumat cariera și pașii. Vă recomand să treceți porțile academiei pentru că nu o să vă pară rău”, a transmis Nicolae Stanciu pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan nu a ratat ocazia să îi răspundă fotbalistului. „Ești o minune de om, un profesionist cum puțini se nasc, un familist absolut, un om cu mândrie și demnitate greu de găsit, un caracter unic! Îți multumesc din suflet @nicolaestanciu_7! Anii petrecuți lângă tine ca manager și ca prieten mi-au adus satisfacții uluitoare”, a reacţionat impresara pe Instagram.

Anamaria Prodan se declară foarte fericită după despărţirea de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au despărţit cu scandal. Lucrurile par să se fi liniştit între cei doi chiar dacă divorţul nu e finalizat.

Sexy-impresara a dezvăluit că are şi un nou iubit, pe care l-a prezentat copiilor.

Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie.

Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a declarat Anamaria Prodan la AntenaStars, potrivit spynews.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și