Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a renunţat iar la haine şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor: „Super sexy și frumoasă!”

Publicat: 29 august 2023, 19:56

Reclamă
Anamaria Prodan a renunţat iar la haine şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor: „Super sexy și frumoasă!”

Anamaria Prodan a renunţat iar la haine şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor: "Super sexy și frumoasă!"

Anamaria Prodan, pe plajă / Instagram

Anamaria Prodan a renunţat iar la haine! Impresara de jucători a postat o fotografie în costum de baie, din sejurul pe care l-a petrecut în Statele Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a fost, recent, în America. Din timp în timp ea zboară peste ocean, fiind şi cetăţean american.

Anamaria Prodan a renunţat iar la haine şi a stârnit imaginaţia bărbaţilor

„Super sexy și frumoasă!”, a comentat un fan impresionat. Imaginea a adunat 700 de like-uri în doar 3 ore de la postare.

Anamaria Prodan obişnuieşte să arate des în ce formă deosebită se află la vârsta de 50 de ani.

În perioada vacanţei în SUA Anamaria Prodan a fost şi în Las Vegas. Ea este impresionată de acest oraş, cunoscut pentru jocurile de noroc. Impresara şi-a achiziţionat şi o vilă în Las Vegas, în valoare de 1 milion de dolari.

Reclamă
Anamaria Prodan, poza în costum de baie cu care şi-a impresionat iar fanii / Instagram
Anamaria Prodan, poza în costum de baie cu care şi-a impresionat iar fanii / Instagram

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare: „Îmi iubesc prinţesa!” Cum arată Rebecca

Anamaria Prodan a postat o imagine rară alături de fiica ei cea mare. Cele două au postat recent o fotografie împreună, iar impresara şi-a declarat dragostea nemărginită pentru Rebecca. Tânăra de 24 de ani este o prezenţă discretă în mediul online, spre deosebire de mama ei şi sora cea mică, Sarah.

Rebecca şi Sarah sunt cele două fete pe care Anamaria Prodan le are din prima sa căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan a postat o fotografie alături de fiica ei cea mică, Rebecca, care nu prea se afişează des în mediul online (Vezi galeria foto de la finalul articolului). „Îmi iubesc prinţesa!”„O mamă mândr㔄Copilul meu perfect”, se arată în mesajul notat de impresară pe Instagram, la fotografia cu Rebecca.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Rebecca a dezvăluit că este o fire ruşinoasă, spre deosebire de mama şi sora sa mai mică, cărora le place să fie în lumina reflectoarelor.

„100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?). (Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu”, a declarat Rebecca Dumitrescu, pentru antenastars.ro.

Decizie radicală luată de fiica cea mică a Anamariei Prodan! Sarah a renunţat la „visul american”

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan. Sarah a renunţat la „visul” american pentru a reveni în ţară şi pentru a scrie istorie în România. Mai exact, tânăra în vârstă de 23 de ani a acceptat să semneze cu Sepsi S.F., o echipă de baschet feminin din Liga Naţională a României.

Cei de la Sepsi SF au anunţat transferul lui Sarah Dumitrescu prin intermediul paginilor sociale. Aceştia au transmis faptul că tânăra baschetbalistă a trecut printr-o perioadă dificlă anul trecut, atunci când a suferit cea de-a treia operaţie la nivelul genunchiului. Sarah s-a recuperat însă, şi în această vară a participat alături de echipa naţională a României la Jocurile Francofoniei Kinsasha, din Congo.

Sarah Dumitrescu va avea ocazia să lupte pentru trofee alături de Sepsi SF. Noua echipă a fiicei Anamariei Prodan a încheiat sezonul trecut pe primul loc în prima ligă de baschet din România, calificându-se în play-off, pe care ulterior l-a terminat pe locul al treilea.

Sarah Dumitrescu a debutat în baschetul profesionist la vârsta de 19 ani, atunci când a bifat primul meci al său la colegiul din America, NCAA, acest fapt reprezentând cel mai înalt nivel al ligii prefesioniste americane de baschet.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și