Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan a scos din conturi o sumă uriașă, în plin scandal de divorț. A fost convinsă de românul celebru pe care l-ar fi sărutat de față cu soția!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 noiembrie 2021, 8:42

Anamaria Prodan a scos din conturi o sumă uriașă, în plin scandal de divorț. A fost convinsă de românul celebru pe care l-ar fi sărutat de față cu soția!

Anamaria Prodan a scos din conturi un milion de euro

Instagram Anamaria Prodan

Agentul de jucători a și anunțat că Laurențiu Reghecampf va avea de suferit pe plan financiar. „Rămâne cu salariul de la Craiova și cu bonurile de masă!„, a fost mesajul devastator al Anamariei. Mai mult, aceasta a vândut deja casa din Dubai și a investit o sumă uriașă într-o altă afacere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan a scos din conturi un milion de euro

Anamaria Prodan este în Dubai și o ține din petrecere în petrecere. Tocmai a dezvăluit că promotorul Eduard Irimia a convins-o să investească o sumă uriașă în criptomonede.

Suntem mândri că am pus prima piatră de temelie a acestei monede virtuale, iar mândria și mai mare este că este făcută de un român și promovată aici de Eduard Irimia! Să ajungi aici, să faci un eveniment de grandoarea asta și să ai ca invitați familia regală și șeicii din Dubai este ceva unic. Aici sunt multe oportunități. Acum am tot timpul din lume să mă ocup de așa ceva, pentru că trebuie să fac avere pentru copiii mei. Așa cum mama mea a făcut.

(Reporter: Cât anume ai investit în criptomonede?) Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul”, a precizat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Anamaria Prodan are o avere incredibilă. Obişnuită de mică să ducă o viaţă luxoasă, impresara a susţinut că are în conturi între 50 şi 100 de milioane de euro. „Eu fac parte din ăia din Forbes care nu vor să apară”, a declarat, în trecut, soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Citește și:

Anamaria Prodan l-ar fi sărutat pe Eduard Irimia

Un episod amuzant s-a petrecut, zilele trecute, la o petrecere la care Anamaria Prodan se distra alături de Cătălin Botezatu, Ruby și promotorul Eduard Irimia. Într-un moment de maximă euforie, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe Eduard Irimia, scrie libertatea.ro. Momentul s-a produs după ce soția lui Laurențiu Reghecampf îl săruta pe obraz pe Irimia, care era însoțit și de soția lui. La un moment dat, total accidental, Anamaria Prodan l-a sărutat pe gură pe acesta.

Eduard Irimia i-a făcut imediat semn că soția lui este acolo, moment în care cei doi și ceilalți participanți au început să se amuze pe seama momentului, care a fost surprins într-un live făcut de Ruby.

Îmi pare foarte rău pentru ceea ce a apărut in presa astăzi. Cred că trebuie să tratăm cu respect orice persoană implicată în orice știre din mass-media. Eu nu l-am pupat pe Eduard IRIMIA pe gura cum a apărut pe site-urile dumneavoastră. Aceste știri afecteaza familia, mai ales copiii. Reputația lui Eduard și a mea este una neatinsă de nimeni. Și așa vreau să rămână. Oana, soția lui Eduard, se afla lângă noi, alături de toți prietenii. Noi suntem prieteni vechi și ne respectăm, iar episoade, gen săruturi, nici măcar în glumă nu se fac„, au fost explicațiile Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Anamaria Prodan, investiție uriașă în plin scandal de divorț
  • Pe ce a plătit vedeta un milion de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și