Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie la un eveniment: „Eşti o inspiraţie pentru noi toţi”

Publicat: 2 septembrie 2023, 13:44

Reclamă
Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie la un eveniment: „Eşti o inspiraţie pentru noi toţi”

Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie la un eveniment

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie la un eveniment. Sexy-impresara a fost distinsă cu un premiu la un eveniment monden.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a îmbrăcat într-o rochie neagră la evenimentul respectiv, având la gât un superb colier cu diamante.

Anamaria Prodan, apariţie de senzaţie la un eveniment

Felicitări! Un premiu binemeritat! Eşti o inspiraţie pentru noi toţi!”, a comentat cineva pe contul de Instagram al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan a fost distinsă cu un premiu de excelenţă la un eveniment organizat de Fashion TV. Anamaria Prodan a primit premiul respectiv pentru activitatea ei în antreprenoriat şi în impresariatul sportiv.

Apariţia de senzaţie a Anamariei Prodan / Instagram
Apariţia de senzaţie a Anamariei Prodan / Instagram

Anamaria Prodan a fost, recent, în America. Din timp în timp ea zboară peste ocean, fiind şi cetăţean american. În perioada vacanţei în SUA Anamaria Prodan a fost şi în Las Vegas. Ea este impresionată de acest oraş, cunoscut pentru jocurile de noroc. Impresara şi-a achiziţionat şi o vilă în Las Vegas, în valoare de 1 milion de dolari.

Reclamă

Anamaria Prodan, imagine rară alături de fiica ei cea mare: „Îmi iubesc prinţesa!” Cum arată Rebecca

Anamaria Prodan a postat o imagine rară alături de fiica ei cea mare. Cele două au postat recent o fotografie împreună, iar impresara şi-a declarat dragostea nemărginită pentru Rebecca. Tânăra de 24 de ani este o prezenţă discretă în mediul online, spre deosebire de mama ei şi sora cea mică, Sarah.

Rebecca şi Sarah sunt cele două fete pe care Anamaria Prodan le are din prima sa căsnicie, cu Tiberiu Dumitrescu.

Anamaria Prodan a postat o fotografie alături de fiica ei cea mică, Rebecca, care nu prea se afişează des în mediul online (Vezi galeria foto de la finalul articolului). „Îmi iubesc prinţesa!”„O mamă mândr㔄Copilul meu perfect”, se arată în mesajul notat de impresară pe Instagram, la fotografia cu Rebecca.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un interviu acordat în urmă cu ceva timp, Rebecca a dezvăluit că este o fire ruşinoasă, spre deosebire de mama şi sora sa mai mică, cărora le place să fie în lumina reflectoarelor.

„100%, sunt foarte rușinoasă (n.r. dacă seamănă mai mult cu tatăl tău decât cu mama ta?). (Ce ai învățat de la mama ta?) Foarte multe. Să fii independentă, să nu ai nevoie de nimeni lângă tine, să înveți. Să nu depinzi de nimeni, nu trebuie să lași pe nimeni să îți spună cum să te îmbraci, cum să fii, cum să vorbești, să faci ce vrei tu”, a declarat Rebecca Dumitrescu, pentru antenastars.ro.

Decizie radicală luată de fiica cea mică a Anamariei Prodan! Sarah a renunţat la „visul american”

Decizie radicală luată de fiica Anamariei Prodan. Sarah a renunţat la „visul” american pentru a reveni în ţară şi pentru a scrie istorie în România. Mai exact, tânăra în vârstă de 23 de ani a acceptat să semneze cu Sepsi S.F., o echipă de baschet feminin din Liga Naţională a României.

Cei de la Sepsi SF au anunţat transferul lui Sarah Dumitrescu prin intermediul paginilor sociale. Aceştia au transmis faptul că tânăra baschetbalistă a trecut printr-o perioadă dificlă anul trecut, atunci când a suferit cea de-a treia operaţie la nivelul genunchiului. Sarah s-a recuperat însă, şi în această vară a participat alături de echipa naţională a României la Jocurile Francofoniei Kinsasha, din Congo.

Sarah Dumitrescu va avea ocazia să lupte pentru trofee alături de Sepsi SF. Noua echipă a fiicei Anamariei Prodan a încheiat sezonul trecut pe primul loc în prima ligă de baschet din România, calificându-se în play-off, pe care ulterior l-a terminat pe locul al treilea.

Sarah Dumitrescu a debutat în baschetul profesionist la vârsta de 19 ani, atunci când a bifat primul meci al său la colegiul din America, NCAA, acest fapt reprezentând cel mai înalt nivel al ligii prefesioniste americane de baschet.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și