Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă la piscină. Vedeta arată uluitor la 48 de ani! Imaginea care a primit mii de aprecieri

Reclamă

Publicat: 22 august 2021, 19:13

Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă la piscină. Vedeta arată uluitor la 48 de ani! Imaginea care a primit mii de aprecieri

Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă la piscină

Instagram Anamaria Prodan

Vedeta îşi ascunde vârsta. Chiar dacă va împlini 49 de ani în luna decembrie, soţia lui Laurenţiu Reghecampf îşi surprinde fanii de fiecare dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, apariţie spectaculosă la piscină

Cu maxime în Dubai care depăşesc 40 de grade Celsius, celebrul impresar se răcoreşte în fiecare zi la piscină. Imaginile postate de ea devin imediat virale, mai ales că are peste 770.000 de urmăritori.

Ultima imagine a Anamariei Prodan nu se abate de la regulă. Fanii fostului model au reacţionat imediat.

View this post on Instagram


A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Anamaria Prodan, mesaj prin intermediari pentru Laurenţiu Reghecampf

Agentul de jucători este într-un scandal de proporţii cu soţul ei. Totul a pornit după ce antrenorul Universităţii Craiova a declarat că va divorţa.

Anamaria s-a mutat în Dubai, la peste 3.500 de kilometri distanţă de cel cu care s-a căsătorit în 2008. Au apărut zvonuri că Reghe i-a dat un ultimatum soţiei să anunţe divorţul până în luna septembrie. Mai mult, că ar fi dispus să renunţe la o sumă uriaşă pentru a se despărţi de Anamaria Prodan.

Chiar şi aşa, Anamaria a exclus varianta că va rămâne singură. Le-a cerut totuşi jurnaliştilor să îl întrebe pe Reghecampf dacă a plănuit să divorţeze. Îşi doreşte ca soţul ei să vorbească şi despre presupusele amante.

Reclamă 4 / 0/3

Vorbiţi cu soţul meu Reghecampf! Vedeţi dacă vă confirmă „împărţeala”. Întrebaţi-l cine o face, dacă are amante. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă iese sau are legături cu prostituate din Dubai, din România, din America. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă a plănuit divorţuri!

Întrebaţi-l dacă îşi înjură familia sau o vorbeşte „oribil” în oraş… dacă „a furat” banii copiilor ca să achiziţioneze case, multe maşini, bijuterii, business-uri prostituatelor. Întrebaţi-l pe soţul meu dacă familia noastră a rămas pe drumuri, săracă, datorită transferurilor făcute din conturile familiei către prostituate!„, a răbufnit Anamaria Prodan pe Instagram.

Sacrificiul suprem pe care Anamaria Prodan l-a făcut pentru Laurenţiu Reghecampf

De-a lungul timpului, atât Anamaria Prodan cât şi Laurenţiu Reghecampf nu au ezitat să îşi declare public iubirea. Mai mult, femeia chiar şi-a tatuat chipul soţului pe spate, alături de cele două fete din prima căsătorie şi de Laurenţiu Reghecampf Junior, fiul celor doi.

Pentru mine familia înseamnă totul pe pământ. Am stat ceva până am găsit artistul potrivit, profesor la școala de arte care mi l-a tatuat. Am multe tatuaje, dar asta a fost cumplit, (…) a durut rău de tot”, a spus Ana-Maria Prodan. ”Am stat 9 ore și n-am făcut decât 2 minute pauză. S-au minunat toți”, a completat Anamaria Prodan, conform Playsport.

Recomandări
  • Anamaria Prodan s-a mutat în Dubai
  • Ce imagini postează soţia lui Laurenţiu Reghecampf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” Vezi toate știrile
Citește și