Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, fără inhibiţii la 50 de ani. S-a fotografiat aproape goală şi a făcut publică imaginea

Antena Sport Publicat: 2 ianuarie 2023, 17:36

Reclamă
Anamaria Prodan, fără inhibiţii la 50 de ani. S-a fotografiat aproape goală şi a făcut publică imaginea

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan/ Instagram

Anamaria Prodan este fără inhibiţii la 50 de ani. Agentul de jucători a avut o nouă apariţie uluitoare pe reţelele sociale. Vedeta şi-a surprins fanii în cea de-a doua zi din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria s-a fotografiat aproape goală. Nu s-a ferit să o facă publică pe contul personal de Instagram, acolo unde are aproape un milion de urmăritori. Aflată în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf, antrenorul care a părăsit-o pentru Corina Caciuc, Anamaria Prodan a anunţat de mai multe ori că marea ei dorinţă este să îşi găsească un nou soţ.

Anamaria Prodan este fără inhibiţii la 50 de ani. Imagine provocatoare

Eu sunt Anamaria Prodan„, a ţinut să afirme impresarul. A folosit şi un emoji cu o medalie de aur. Nu este prima dată când postează imagini provocatoare (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

View this post on Instagram


A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Reclamă

Fotografia a fost pe placul urmăritorilor ei. „Superbă„, „Sexy şi frumoasă” au fost comentariile pe care le-a primit Anamaria Prodan.

Agentul de jucători s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Nu a mai ales o destinaţie exotică şi a petrecut în România. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Reclamă 4 / 0/3

Vedeta a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare. Timotei Rusu a re 20 de ani și face este la echipa a doua de la CFR Cluj.

Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani şi a petrecut cu manelişti şi lăutari

Pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a împlinit 50 de ani. A organizat o petrecere răsunătoare, cu maneliști și lăutari! Pe rețelele sociale au apărut imagini de senzație de la cheful cu 300 de invitați.

Anamaria Prodan va schimba prefixul sâmbătă, dar petrecerea a început deja de azi-noapte. Muzica a fost asigurată de maneliști și lăutari renumiți din România, în prim-plan cu Tzanca Uraganu și Jean de la Craiova.

Sexy-impresara a invitat 300 de oameni la petrecere, iar atmosfera a fost electrizantă. Prodan a postat în mediul online mai multe videoclipuri în timp ce cânta, dansa și se distra alături de invitați și lăutari, pe ritmuri orientale.

Evident, la petrecere au participat și copiii săi aflați în România: Sarah Dumitrescu și Bebeto. Anamaria Prodan a avut parte de un tort spectaculos, de 5 etaje.

Anamaria Prodan a transmis și un mesaj special cu două zile înainte de ziua ei, în care a dezvăluit ce își dorește în viața ei.

Îmi doresc sănătate cu carul ca să-mi pot crește copiii, să-i văd la casele lor, în familiile lor. Îmi doresc să-mi văd copiii pe culmile gloriei. Îmi doresc să-mi cresc nepoții frumos, să învăț să-i cresc mari și frumoși ca să ajungă oameni destoinici.

Reclamă

Îmi doresc să fiu fericită cum sunt azi cu cei care azi sunt lângă mine! Dumnezeu mi-a dat înapoi în această perioadă înzecit de mult. Mai mult decât am cerut sau am sperat!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Anamaria Prodan este pe punctul de a se despărţi oficial de Laurenţiu Reghecampf. În 2007 a mai trecut printr-un divorţ. Şi-a încheiat atunci căsnicia cu fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu.

„Am nevoie de un bărbat ca Ion Țiriac”

Anamaria Prodan e convinsă că Ion Țiriac este bărbatul lângă care ar fi cu adevărat fericită.

(Reporter: Tu te mai vezi cu cineva?) Da. A treia oară trebuie să fie cu noroc. Așa zic eu, trebuie să am un bărbat lângă mine cum vreau eu. Eu cred foarte tare în instituția căsătoriei, așa este firesc să fie.

Dacă în România sau în orice colț de pe pământ se află un bărbat așa: pentru care mândria, demnitatea și puterea… trebuie să fie puternic și din punct de vedere financiar, și fizic… dacă există bărbatul ăla care își dorește să o aibă pe Anamaria Prodan alături, cu care să construiască un imperiu mai puternic decât fostul imperiu Reghecampf-Prodan, care știe că atunci când iese cu mine trebuie să se facă liniște din ambele părți, care știe că respectul față de familie trebuie să fie atât de sus. Pe Reghecampf l-am ridicat în vârful piramidei, dar nu a știut să se mențină. Acolo este puterea unui om, să te menții. Așa contează.

Și dacă de exemplu îmi găsesc un Țiriac? O să fiu eu nevasta lui Ion Țiriac, înțelegi? Eu am nevoie de un astfel de bărbat. Eu nu mai pot să iau unul de jos, să îl învăț, să îl construiesc, și iar să cadă cu vreo parașută de asta.

(Reporter: Există în momentul ăsta profilul?) Da, Țiriac! Păi, am 50 de ani (n.r. dacă nu o deranjează vârsta lui Ion Țiriac). Doar nu ai vrea să îmi iau unul de 30 de ani!„, a declarat Anamaria Prodan în podcastul „Tare de tot”.

Ion Țiriac are 83 de ani și a fost căsătorit o singură dată. Fosta handbalistă Erika Braedt i-a fost soție între 1963 și 1965.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și