Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu apariţia ei din Statele Unite: „Doamne, ce frumuseţe”

Reclamă

Publicat: 26 august 2023, 15:49 / Actualizat: 5 februarie 2024, 15:04

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu apariţia ei din Statele Unite: „Doamne, ce frumuseţe”

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu apariţia ei din Statele Unite

Anamaria Prodan / Instagram

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu apariţia ei din Statele Unite. Agentul de jucători, care deţinea o vilă în Las Vegas cu Laurenţiu Reghecampf, a făcut furori cu apariţia ei la o piscină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clipul postat de Anamaria Prodan pe Instagram a adunat peste 3.000 de like-uri într-o singură zi. În sejurul ei pe teritoriu american, Anamaria Prodan a fost în mai multe locuri. Printre acestea, bineînţeles, şi Las Vegas-ul, care îi place în mod deosebit impresarei.

Anamaria Prodan i-a lăsat pe toţi cu gura căscată cu apariţia ei din Statele Unite: „Doamne, ce frumuseţe”

„Eu sunt Anamaria Prodan. Viaţa perfectă. Bucură-te de viaţă”, a scris Anamaria Prodan în descrierea clipului video de la piscină.

„Doamne, ce frumuseţe” şi „Superbă” au fost comentariile fanilor.

Între timp Anamaria Prodan şi-a anunţat fanii că s-a întors în România.

Reclamă

Anamaria Prodan deţine şi cetăţenie americană. Rebecca şi Sarah, fiicele impresarei din căsătoria cu Tiberiu Dumitrescu, locuiesc în SUA. Recent, Anamaria Prodan s-a şi fotografiat alături de Rebecca.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, dezvăluire spectaculoasă! Pe cine alinta mama ei „Prodănel”

Anamaria Prodan a făcut o dezvăluire spectaculoasă. Impresara a mărturisit că mama sa avea un alint special pentru Bebeto. Ionela Prodan îl numea pe nepotul său „Prodănel”.

Reclamă 4 / 0/3

Bebeto este fiul pe care Anamaria Prodan îl are cu Laurenţiu Reghecampf. Băiatul are 14 ani şi a fost deja trimis de părinţi în America, acolo unde urmează cursurile unei şcoli de fotbal.

Anamaria Prodan a dezvăluit că mama sa a fost cea care i-a insuflat lui Bebeto dragostea pentru muzică şi pentru artă. Din acest motiv, regretata artistă îl alinta pe nepotul ei „Prodănel”.

Anamaria Prodan a mai dezvăluit că Bebeto o moşteneşte pe Ionela Prodan, prin prisma faptului că are voce şi este foarte ambiţios.

„Este un copil minunat, dornic să facă performanță și în artă, și în sport. Mama mea îi spunea Prodănel…avea dreptate! Are de la ea totul, aplecarea către artă, voce minunată, ambiție incredibilă si o mândrie de nedescris”, a declarat Anamaria Prodan, conform click.ro.

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite

Anamaria Prodan l-a chemat de urgenţă pe Bebeto din Statele Unite, acolo unde se afla la o celebră academie de fotbal. Fiul impresarei şi al lui Laurenţiu Reghecampf va juca alături de mama sa într-un film.

Anamaria Prodan debutează în filme la vârsta de 50 de ani. Impresara a dat curs unei propuneri venite din partea regizorului Iura Luncaşu, şi a acceptat rolul principal într-o comedie.

Anamaria Prodan a anunţat că Bebeto, fiul său de 14 ani, va juca alături de ea în filmul în care are rolul principal.

Reclamă

Fiul impresarei a zburat din America special pentru a lua parte la filmările comediei, în care mama sa joacă.

Noul membru al echipei! Succes, Laurenţiu Reghecampf Junior!”, se arată în postarea făcută de Anamaria Prodan, pe contul oficial de Instagram. Postarea este însoţită de un video, în care este suprins Bebeto, pe aeroport, cât şi alături de mama sa la filmări.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și