Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan l-a scos complet pe Laurențiu Reghecampf din „familia perfectă”. Lovitură decisivă pentru soțul cu care e în proces de divorț

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 august 2022, 19:51

Anamaria Prodan l-a scos complet pe Laurențiu Reghecampf din „familia perfectă”. Lovitură decisivă pentru soțul cu care e în proces de divorț

Anamaria Prodan, reacţie incredibilă la două zile după ce s-a bătut cu Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se află în proces de divorț / Colaj Hepta

Anamaria Prodan l-a scos complet pe Laurențiu Reghecampf din „familia perfectă”. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova, ajuns între timp în Azerbaidjan la Neftchi Baku, nu a fost prezent la ziua de naștere a fiului său, Bebeto, pe care îl are împreună cu sexy-impresara.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Povestea de dragoste dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a încheiat abrupt, iar între timp cei doi au ajuns la Tribunal pentru a duce la capăt procesul de divorț.

Anamaria Prodan l-a scos complet pe Laurențiu Reghecampf din „familia perfectă”

Relația dintre Reghecampf și fiul său, Bebeto, s-a răcit extrem de mult după ce antrenorul român s-a despărțit de Anamaria Prodan și a început o relație cu Corina Caciuc, care deja i-a dăruit un copil.

Prin urmare, Laurențiu Reghecampf n-a fost prezent la aniversarea de 14 ani a lui Bebeto, pe care mama sa a organizat-o sâmbătă seara într-un restaurant de lux din București.

La ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf Jr. au participat Anamaria Prodan, fiicele ei din prima căsătorie, Sarah și Rebecca Dumitrescu, precum și finii Andreea Tonciu și Daniel Niculescu, împreună cu fiica lor.

Reclamă

Bebeto și invitații săi s-au distrat de minune la petrecere, iar Anamaria Prodan a ținut să evidențieze faptul că petrecerea a fost un adevărat succes, chiar și fără prezența lui Laurențiu Reghecampf.

Impresara de fotbaliști a postat o fotografie pe contul de Instagram, împreună cu cei 3 copii ai săi:

„Familia perfectă”, a fost mesajul scurt și sugestiv al Anamariei Prodan.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan s-a săturat și vrea să îl facă uitat pe Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan s-a săturat de scandalul de divorț în care este implicată cu Laurențiu Reghecampf. Agentul de jucători așteaptă să se despartă de antrenorul lui Neftchi Baku, cu care s-a căsătorit în 2008, la Las Vegas.

Vedeta care va împlini 50 de ani în luna decembrie s-a mutat în Dubai și, recent, a anunțat că nu vrea să mai audă de Laurențiu Reghecampf și de amanta lui, Corina Caciuc.

Reghe încă nu realizează ce nume am construit eu și ce familie am construit atâta de greu, în atâția ani. Probabil e fericit că apare prin ziare cu amanta sau cu alte porcării. Dar eu și copiii mei nu mai vrem așa ceva. Trăim departe de toți. Fericiți.

Ne trăim viața în liniște, demnitate și armonie! Vă iubesc mult, dar vreau să închid telenovela Reghe și amanta. Noi suntem printre cele mai frumoase familii ale țării și așa vrem sa rămânem. Care a rămas în urmă… Nu ne interesează. Noi continuăm să trăim frumos, în timp ce restul continuă să moară oribil.

Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă urăm o viață de vis, tuturor„, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Anamaria Prodan l-a scos complet pe Laurențiu Reghecampf din „familia perfectă”
  • Lovitură decisivă pentru soțul cu care e în proces de divorț

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” Vezi toate știrile
Citește și