Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, mesaj de lângă bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf: „Este minunat să-ți găsești iubirea!”

Antena Sport Publicat: 27 decembrie 2022, 14:52

Reclamă
Anamaria Prodan, mesaj de lângă bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf: „Este minunat să-ți găsești iubirea!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a postat un mesaj de lângă bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf în viața ei. Impresara de fotbaliști petrece Sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copii și noul său iubit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prodan a rupt recent tăcerea despre bărbatul misterios, spunând că „mă face să simt femeie, mă face să zâmbesc și să fiu sclipitoare”. Acum, vedeta care a împlinit în această lună 50 de ani a postat un mesaj care clarifică și mai mult lucrurile.

Anamaria Prodan, mesaj de lângă bărbatul care i-a luat locul lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a distribuit un citat pe contul de Instagram, la story, în care lasă de înțeles că l-a uitat complet pe Laurențiu Reghecampf, iar acum este implicată sută la sută în noua relație, cu iubitul din Dubai.

„Este minunat să îți găsești iubirea, însă este mult mai important să ai suficientă putere să te îndepărtezi de tot ce nu este iubire”, este mesajul postat de Anamaria Prodan, pe contul de Instagram.

Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste alături de noul iubit
Mesajul postat de Anamaria Prodan pe rețelele sociale / Instagram

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au divorțat oficial luna trecută, după ce Judecătoria Buftea le-a admis cererea de divorț. Astfel, antrenorul român se vede obligat să plătească lunar 1/6 din veniturile sale pentru pensia alimentară a lui Bebeto.

Reclamă

Postarea Anamariei Prodan a venit la numai două zile după ce Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de Corina Caciuc și copilul lor, Liam, lângă bradul de Crăciun. Iubita antrenorului de la Neftchi Baku a făcut furori în mediul online, cu o apariție răvășitoare.

Corina Caciuc, apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun!

Corina Caciuc a avut o apariție “incendiară” lângă bradul de Crăciun. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a încins internetul cu ultima poză, postată pe rețelele sociale chiar de antrenorul român. Cei doi petrec Sărbătorile de iarnă acasă, alături de băiețelul lor.

Corina Caciuc a purtat o rochie scurtă, în culorile specifice Crăciunului, iar în picioare a avut cizme albe, lungi. Aspectul fizic de invidiat al Corinei a generat o mulțime de comentarii la postarea lui Laurențiu Reghecampf.

Reclamă 4 / 0/3

“Crăciun fericit!”, a scris Reghecampf, alături de „tabloul” de Crăciun cu Corina și Liam, pe contul de Instagram.

“Corina arată extraordinar după naștere!”, “Sunteți superbi!” și “O familie frumoasă”, au fost câteva dintre comentariile primite.

Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit

Recent, Anamaria Prodan a dat cărţile pe faţă despre noul iubit. Chiar dacă nu i-a dezvăluit numele, vedeta a oferit detalii despre cel care i-a luat locul lui Laurenţiu Reghecampf. Totuşi, acesta nu a participat la petrecerea grandioasă a agentului.

Imediat după petrecerea aniversară organizată la București, Anamaria Prodan a zburat în Dubai, împreună cu cei trei copii, ca să petreacă și alături de iubitul misterios.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu.

Reclamă

Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare.

Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a spus Prodan, citată de fanatik.ro.

Conform click.ro, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a fost răsfățată de ziua ei cu două telefoane de lux, gravate cu numele ei și bătute în diamante, în valoare de aproape 200.000 de dolari.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B Vezi toate știrile
Citește și