Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan, reacţie tranşantă! Ce a spus când a aflat că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf e însărcinată: „Am vorbit cu soţul meu”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 octombrie 2021, 18:28

Anamaria Prodan, reacţie tranşantă! Ce a spus când a aflat că presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf e însărcinată: „Am vorbit cu soţul meu”

Colaj Hepta

Anamaria Prodan rupe tăcerea şi vorbeşte despre presupusa amantă a lui Laurenţiu Reghecampf, dar şi despre faptul că aceasta ar fi însărcinată şi ar urma să-i facă o fetiţă antrenorului de la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan, reacţie tranşantă

Laurenţiu Reghecampf ar avea o nouă relație, una foarte serioasă, după despărțirea de Anamaria Prodan. Mai mult decât atât, antrenorul și iubita lui s-ar fi mutat împreună, în Craiova, acolo unde locuiește el. Şi asta nu e tot. Corina Bilcon ar fi însărcinată şi ar urma să îi ofere o fetiţă lui Reghe.

Anamaria Prodan nu crede însă nimic. Spune că nu știe nimic despre acest subiect și a precizat că nici soțul său nu i-a menționat nimic despre Corina Bilcon sau despre o posibilă sarcină a acesteia.

Anamaria Prodan nu crede că Reghecampf ar avea o relaţie

“Ce sarcina? Nu știu despre ce vorbești… Cine e Corina? Ce înseamnă iubită oficială și noi nu știm? Nu înțeleg despre ce vorbești. Habar nu am, nu citesc presa. Am vorbit cu soțul meu acum 30 de minute și nu cred ca știa asta.

Nu știu cine e fata asta, nu înțeleg de ce se tot bate apa despre ea…”, a reacționat Anamaria Prodan, conform fanatik.ro, în momentul a auzit că Laurențiu Reghecampf urmează să devină tată de fetiţă, dar de această dată cu o altă femeie.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu Vezi toate știrile
Citește și