Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Sar în aer toţi dacă scot dovezile”. Noi dezvăluiri în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 noiembrie 2021, 13:26

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit: „Sar în aer toţi dacă scot dovezile”. Noi dezvăluiri în scandalul divorţului de Laurenţiu Reghecampf

Anamaria este în scandal de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan şi-a ieşit din minţi pur şi simplu atunci când agentul FIFA, Giovanni Becali, a anunţat că a fost rugat de Laurenţiu Reghecampf să îl reprezinte după divorţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan s-a dezlănţuit

Anamaria Prodan s-a obişnuit cu ideea că va divorţa de Laurenţiu Reghecampf, dar nu vrea să piardă şi contractul de reprezentare al antrenorului. L-a făcut din nou praf pe agentul FIFA, Giovanni Becali, convinsă că Laurenţiu Reghecampf nu va rupe contractul cu ea.

”Pe mine nu mă deranjează (n.r. – afirmațiile lui Giovanni Becali). Eu am drumul meu în viață. Eu cu Reghe vindem mai bine decât orice în viața asta. Ioan Becali este un om bătrân pe care nu mai știu de ce-l băgați în seamă, mai ales că a fost la închisoare. Să-și vadă de viața lor, pentru că da-și mai bat joc o dată de Reghecampf și de familia sa voi spune mai multe de nu vor mai putea ridica capul din pământ”, a spus Anamaria Prodan, conform sport.ro.

Citește și:

Mai mult, Anamaria Prodan a spus că Laurenţiu Reghecampf nu a primit niciodată vreun ajutor din partea lui Giovanni Becali. ”Nu i-a găsit echipă niciodată, dimpotrivă Laurențiu l-a chemat când a avut nevoie de un agent. Copiii noștri nu au ce învăța de la oamenii ăstia”, a mai spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Anamaria Prodan, o nouă replică în scandalul divorţului

Anamaria Prodan a replicat a oferit noi amănunte din scandalul divorţului, dar l-a atacat din nou pe Giovanni Becali. ”Nu cred că acest divorț este atât de important. Dacă divorțez este problema mea și a lui Reghe, dacă Reghe va face un copil cu altcineva, e problema lui Reghecampf. Așa că lui Giovanni Becali și celorlalți din familia lor le recomand să-și vadă de familiilor lor. Sar în aer toți, dacă scot și eu dovezile! Să nu-mi mai atace familiile, este un fost pușcăriaș Giovanni Becali”, a mai spus Anamaria Prodan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și