Închide meniul
Foto

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber emoțiilor: „Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu”. Scrisoarea răvășitoare

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 ianuarie 2023, 17:34

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber emoțiilor: „Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu”. Scrisoarea răvășitoare

Anamaria Prodan a lăsat Dubaiul pentru Mamaia

Anamaria Prodan este o impresară de fotbaliști / Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber emoțiilor. Impresara de fotbaliști a mers la mormântul mamei sale, Ionela Prodan, pentru a-i aduce un omagiu de Sfântul Ion. Vedeta a dat de pomană și a fost extrem de emoționată în această zi specială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Anamaria Prodan i-a pregătit o scrisoare răvășitoare mamei sale. Ionela Prodan, regretata interpretă de muzică populară, s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 70 de ani.

Anamaria Prodan și-a dat frâu liber emoțiilor: „Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu”

Anamaria Prodan și-a declarat încă o dată dragostea uriașă pe care continuă să i-o poarte mamei sale. Vedeta de 50 de ani i-a dedicat câteva rânduri încărcate cu emoție, de Sfântul Ion.

„Îmi e atât de dor de tine… Azi nu vreau să îmi spună nimeni ‘la mulți ani’! Nu mai plâng într-un colț de cameră că niciun invitat nu știe că mă cheamă și Ionela. Nu mai plâng căci nimeni nu-mi zice la mulți ani și nu-mi aduce nimeni cadouri.

Am crescut, draga mea mamă! Sunt mai puternică decât ai crezut chiar și tu vreodată. Îți dau dreptate pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Ai avut dreptate în fiecare secundă a vieții tale. Cu tot ce mi-ai spus! Ești fantastică! Hai că azi recunosc. Azi sunt fericită că este ziua ta. Îți zic la mulți ani, sufletul meu frumos, iubirea vieții mele, oriunde te afli.

Reclamă

Eu sunt aici și fac tot ce m-ai învățat pentru copiii mei, sunt la fel de demnă și mândră cum m-ai învățat. Așa-s și nepoții tăi. Suntem mândri de tine și cât vom trăi te vom venera. Te iubim fără mărginele!

Tu ești trecutul, prezentul și viitorul meu!

A ta, Anamaria”, se arată în scrisoarea postată de Anamaria Prodan pe contul de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa / Instagram Anamaria Prodan

Cine e bărbatul care a apărut lângă Anamaria Prodan în noaptea de Revelion

Anamaria Prodan s-a distrat pe cinste în noaptea de Revelion. Vedeta a avut o apariție elegantă și rafinată și a fost sufletul petrecerii.

Anamaria Prodan a dansat, s-a distrat și a acceptat să facă poze cu toată lumea. Printre cei prezenți, s-au numărat Culiță Sterp, dar și un tânăr fotbalist de la CFR Cluj, Timotei Rusu. Acesta a vrut să aibă o amintire de neuitat cu Anamaria Prodan și i-a cerut permisiunea să facă o poză.

Anamaria Prodan a acceptat cu zâmbetul pe buze și chiar a pus imaginea cu tânărul fotbalist pe rețelele de socializare. Timotei Rusu are 20 de ani și face este la echipa a doua de la CFR Cluj.

Sarah Dumitrescu și-a dat de gol mama. Ce face Anamaria Prodan

Sarah Dumitrescu şi-a dat mama de gol. Baschetbalista în vârstă de 22 de ani a dezvăluit că are o relație foarte apropiată cu Anamaria Prodan și că se sfătuiește cu ea chiar și în privința iubiților ei.

Sarah este fica cea mică a Anamariei Prodan. Tatăl ei este fostul baschetbalist Tiberiu Dumitrescu, cel care a fost căsătorit cu agentul de jucători între 1998 și 2007.

Ca și tatăl ei, Sarah Dumitrescu are cetățenie americană. Joacă baschet în SUA, la Cal Poly Mustangs, echipă care reprezintă California Polytechnic State University, din San Luis Obispo.

Reclamă

Fiica cea mică a Anamariei Prodan s-a apucat de baschet încă de când avea 10 ani. De la 12 ani s-a mutat singură, în încercarea de a-și îndeplini visul și a deveni jucătoare profesionistă. Chiar dacă locuiește la peste 10.000 de km de mama ei, Sarah îi cere mereu sfaturi.

„(Reporter: Cu cine locuiești în Statele Unite?) Singură. Stau singură de la 12 ani… 12 ani și jumătate. Eu așa am crescut, așa am învățat, mă simt mult mai confortabilă singură. Dar când vin în România, stau cu mama. Așa, în străinătate, sunt singură.

(Reporter: Anamaria Prodan se bagă în relațiile tale?) Se bagă pentru că vreau eu să se bage. Mereu am fost foarte deschisă despre ceea ce îmi place, sau cu cine vorbesc. Mereu a fost implicată în absolut tot. Cu iubitul meu, fostul meu iubit, mereu a fost foarte ‘hands on’ (n.r. implicată activ)„, a declarat Sarah Dumitrescu pentru WOWnews.

Sarah și-a petrecut Sărbătorile alături de mama ei. Se recuperează după o serie de grave probleme de sănătate. În luna septembrie, când era la lotul național, s-a accidentat din nou. A avut nevoie urgentă de o nouă operaţie, a treia! Intervenția chirurgicală, care a avut loc la o clinică din Cluj-Napoca, a fost reușită. Astfel, Sarah se pregătește pentru revenirea pe teren.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:10 Universitatea Craiova – CFR Cluj LIVE TEXT (21:45). Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! Echipele de start 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 Vezi toate știrile
Citește și