Închide meniul
Foto

Andreea Bălan, gest superb pentru fostul soţ! Relaţia pe care cântăreaţa îşi doreşte să o aibă cu George Burcea

Publicat: 1 noiembrie 2023, 18:45

Reclamă
Andreea Bălan, gest superb pentru fostul soţ! Relaţia pe care cântăreaţa îşi doreşte să o aibă cu George Burcea

Andreea Bălan, gest superb pentru fostul soţ

Andreea Bălan şi George Burcea / colaj Facebook

Andreea Bălan a făcut un gest superb pentru fostul soţ! Cântăreaţa, care este şi jurat la emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, a renunţat la procesul de calomnie pe care i-l intentase fostului soţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan a oferit şi o declaraţie, după ce a renunţat la procesul respectiv. Cântăreaţa a precizat că a făcut acest gest pentru că îşi doreşte să aibă o relaţie normală cu fostul soţ, George Burcea. Artista e convinsă că aşa este mai bine şi pentru fetiţele lor, Ella şi Clara.

Andreea Bălan, gest superb pentru fostul soţ!

Eu am decis să nu mai continui și nu am mai depus actele conform procedurilor. Sunt cea mai fericită din lume și nu mai am timp și energie negativă să aloc proceselor. Totodată, cred că este mai bine și pentru fetițe ca părinții lor să fie OK unul cu celălalt”, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

Se pune astfel capăt unei bătălii în instanţă pe care cei doi foşti soţi o duceau. Andreea Bălan şi George Burcea au împreună două fetiţe superbe, Ella şi Clara.

Actorul a făcut mai multe postări pentru care Andreea Bălan a considerat că trebuie să se adreseze instanţei. Tribunalul Bucureşti a respins acum chemarea în judecată, artista precizând că nu a mai depus niciun demers pentru ca procesul să continue.

Reclamă

Andreea Bălan solicita, în chemarea în judecată, ca George Burcea să fie obligat să şteargă respectivele postări şi să plătească cheltuielile de judecată.

Anulează cererea de chemare în judecată formulată de către reclamanta BĂLAN GEORGIANA – ANDREEA, în contradictoriu cu pârâtul BURCEA GEORGE – VALENTIN. Cu drept de cerere de reexaminare, în termen de 15 zile de la comunicarea prezentei încheieri, ce se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a III–a Civilă”, se arată în decizia instanței.

Andreea Bălan are o relaţie extraordinară cu actualul iubit, Victor Cornea: „Avem o conexiune divină”

Andreea Bălan are o relaţie extraordinară cu actualul iubit, tenismenul Victor Cornea. Ambii au vorbit despre faptul că au o conexiune divină unul cu celălalt.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Cornea recunoştea că nu a mai avut cu nimeni o relaţie aşa cum are cu Andreea Bălan.

„Reușim să trăim momentul în prezent chiar și atunci când ambii avem programul foarte încărcat și plin de provocări. Astfel, momentele noastre petrecute împreună sunt celebrate la o intensitate mare și le apreciem din plin.

Conexiunea noastră pot spune că este una divină și nu am mai avut parte de o astfel de iubire în trecut. Este mult prea devreme totuși să ne gândim la partea aceasta, însă haideți să vedem ce ne rezervă viitorul! Cum am mai spus, avem o conexiune divină și trăim din plin momentul prezent”, a spus Victor Cornea pentru viva.ro.

„Te iubesc până la stele şi înapoi!” Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani

Andreea Bălan a „topit” internetul cu mesajul pentru iubitul său mai tânăr cu 9 ani. Victor Cornea a împlinit vârsta de 30 de ani pe 24 septembrie şi a avut parte de o petrecere surpriză.

Andreea Bălan i-a transmis un mesaj emoţionant lui Victor Cornea, în ziua în care jucătorul de tenis a împlinit 30 de ani. Mai mult, Victor Cornea şi-a sărbătorit ziua de naştere alături de prieteni, dar şi de fetiţele Andreei Bălan.

Andreea Bălan şi Victor Cornea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar relaţia lor este una extrem de solidă. Cei doi se iubesc enorm, iar mesajul transmis de Andreea Bălan pentru iubitul său este unul emoţionant.

Azi este ziua sufletului pe care îl iubesc și îl celebrez pe omul care mi-a arătat ce înseamnă iubirea adevarată, sinceră, asumată, dedicată și totodată ne-a arătat tuturor ce înseamnă ambiția, munca și perseverenţa! Victor, ești minunat și te iubesc până la stele și înapoi. La mulți ani! Își doresc să ajungi acolo unde meriți să fii!”, a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Reclamă

 

 

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 20:03 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-1. Safranko a dat lovitura încă din minutul 2! Apărarea lui Gică Hagi, făcută praf 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” Vezi toate știrile
Citește și