Închide meniul

Anunţul făcut de Nicuşor Dan despre CSM Bucureşti după ce a fost ales primar al Capitalei

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2020, 13:46 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:31

Anunţul făcut de Nicuşor Dan despre CSM Bucureşti după ce a fost ales primar al Capitalei

Hepta

Nicuşor Dan, noul primar al Capitalei, a vorbit despre situaţia de la CSM Bucureşti

  • CSM Bucureşti e pe primul loc în grupa A a Ligii Campionilor
  • Cristina Neagu a revenit după ce a fost infectată cu Covid-19

"CSM Bucureşti are o echipă de handbal, care este angrenată într-o competiție europeană. Angajamentul faţă de această echipă va continua cel puţin până în vara anului viitor pentru ca parcursul european al acestei echipe să nu fie afectat şi pentru că este vorba de nişte profesioniste, care au semnat un contract cu Municipalitatea, iar noi suntem oameni serioşi şi ne ţinem de contractele pe care le semnăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicuşor Dan: "E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela"

Mai departe, ce se va întâmpla începând cu vara asta… Nu este momentul să facem analiza chiar în aceste două săptămâni, când avem coronavirus şi situaţia financiară pe care o avem.

Până în primăvară o să facem o analiză, o să vedem planuri de management și cum putem să facem ca parte din banii pe care îi consumă această echipă să vină din surse din private. E o decizie pe care o să o luăm la momentul acela", a spus Nicuşor Dan, potrivit Agerpres. 

Reclamă

Gabriela Szabo a răbufnit după problemele de la CSM Bucureşti

Managerul sportiv al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a răbufnit după ce handbalistele de la club au protestat înaintea meciului cu Ferencvaros. Totul a pornit de la restanţele salariale. 

”În aceste vremuri tulburi pe care le trăim cu toții trebuie să fac față în plus unor josnicii fără margini, unor acuze bolnave, unor invenții venite din partea unor minți incapabile să înțeleagă ceva din ceea ce se petrece în jurul lor.

Reclamă

Clubul Sportiv Municipal București traversează poate cea mai grea perioadă a existenței sale. Perioada de criză a debutat în februarie anul trecut, în momentul în care bugetul Primăriei Municipiului București, principalul finanțator al clubului, a fost redus.

Nimeni nu își poate închipui eforturile pe care conducerea CSM București le-a făcut pentru a ține sub control situația, care a cunoscut o nouă etapă dificilă odată cu declanșarea pandemiei la începutul acestui an…

(…) Au fost luate decizii foarte grele pentru ca echipa feminină de handbal, portdrapelul clubului, să își continue activitatea. Am renunțat la echipa feminină de volei, cea care ne-a adus atât de multe bucurii, la cea masculină de volei, dar și la formația de rugby seniori a clubului nostru”, a scris Szabo, la începutul acestei luni.

Reclamă 4 / 0/3

Totuşi, echipa de handbal merge bine în Liga Campionilor. Este pe primul loc în Grupa A, cu 8 puncte, fiind urmată de Vipers şi Roston Don, cu câte 7 puncte.  

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
CSM Bucureşti - Rapid şi Gloria Bistriţa - Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
Handbal • 2 apr., 14:41
CSM Bucureşti – Rapid şi Gloria Bistriţa – Dunărea Brăila, semifinalele Cupei României
CSM Bucureşti - Dunărea Brăila 35-35
Handbal • 28 mart., 19:11
CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie
Cristina Neagu e gata de "războiul" cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor
Handbal • 24 mart., 19:38
Cristina Neagu e gata de „războiul” cu Metz din sferturile de finală ale Ligii Campionilor: „Suntem all-in! Vrem în Final Four!”
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti - Krim 30 -24
Handbal • 24 mart., 18:53
FOTO
Mihai Pintilii, după ce i-a făcut galerie Cristinei Neagu în CSM Bucureşti – Krim 30 -24: „Au calitate pentru Final Four!”
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana
Handbal • 24 mart., 18:32
CSM Bucureşti s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după victoria cu Krim Ljubljana