Închide meniul
Foto

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 mai 2024, 9:09

Reclamă
Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România: „Aveam nevoie de un şoc!”

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România

Leonard Doroftei

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România. Fostul campion mondial la box a spus că a trebuit să plece din ţară pentru că avea nevoie de un „şoc”. Leonard Doroftei a plecat cu toată familia în Canada, după ce a fost nevoită să îşi închidă barul din Ploieşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leonard Doroftei a revenit pentru câteva zile şi în România şi a făcut un anunţ major. Ia în calcul să revină definitiv în ţară, alături de familie.

Anunţul radical făcut de Leonard Doroftei, la 5 ani după ce a plecat din România

Aveam nevoie să mă trezesc, aveam nevoie de un șoc. Nu mi-au ajuns câți pumni am luat, mai trebuia un șoc. Am avut de ales între București și Canada și familia mea a ales Canada. Până la urmă a ieșit bine. Deocamdată suntem în prospect. Am venit să luăm o gură mare de aer din România„, a spus Leonard Doroftei pentru Antena 3 CNN.

Sacrificiul suprem pe care îl face Leonard Doroftei pentru bani

Totuşi, Leonard Doroftei face un sacrificiu uriaş pentru a câştiga salariul: munceşte non-stop. Leonard Doroftei locuieşte în Canada cu soţia, cu cei doi băiaţi şi cu unica sa fiică, superba Vanessa. (VEZI IMAGINI FIERBINŢI ÎN GALERIA FOTO CU SUPERBA FIICĂ A LUI LEONARD DOROFTEI)

„Lucrez de luni până luni, fără pauză. Câștig cam 5.000-6.000 de dolari canadieni (3400-4000 de euro). Am avut nevoie de o schimbare. Nu mă regăseam, tot ce făceam era împotriva mea. Am stat de vorbă cu niște ziariști și a doua zi au scris că sunt cerșetor. Sau impostor. Titlul a fost groaznic, toată lumea a început să mă facă cerșetor. E dureros, e urât.

Reclamă
Reclamă 4

Nu am cerșit nimic. Nu mai îmi găseam locul absolut deloc. M-a tras în jos locul acasă. Viața pe care am dus-o, de uzură, m-a obosit. Nimic nu se mai lega. Devenisem băiatul rău, dar eu n-am făcut rău nimănui.

A trebuit să fac o schimbare, dar decizia a fost rea, le-am schimbat iar viața copiilor, i-am dus în altă lume. Doar că ei mă iubesc, suntem o familie și au înțeles. O perioadă, probabil. Va trebui să iau o decizie cât de curând”, a spus Doroftei, citat de gsp.ro.

Reclamă

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59

„Ofertă de 5 milioane de euro!” Ilie Dumitrescu a pronunţat numele a trei antrenori care l-ar putea înlocui pe Edi Iordănescu

23:54

Programul sferturilor de la EURO 2024! Spania – Germania şi Portugalia – Franţa, duelurile de foc pentru semifinale

23:29

Gary Linker a comentat „controversa majoră” din România – Olanda 0-3. A primit imediat replica

23:00

Austria – Turcia 1-2. Turcii s-au calificat în sferturile de finală la EURO 2024, acolo unde vor juca cu Olanda

22:59

Ronald Koeman a dezvăluit slăbiciunile tricolorilor, după România – Olanda 0-3: „I-am analizat bine. Au avut mari probleme acolo”

22:40

Aroganţa incredibilă a lui Cody Gakpo, după România – Olanda 0-3: „Nu am simţit nicio secundă asta!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și