Închide meniul
Foto

Apariţie fabuloasă a vedetei care a împlinit 75 de ani, dar arată ca o adolescentă: „M-aş căsători cu ea fără să am niciun dubiu”

Publicat: 5 iulie 2024, 9:17

Reclamă
Apariţie fabuloasă a vedetei care a împlinit 75 de ani, dar arată ca o adolescentă: „M-aş căsători cu ea fără să am niciun dubiu”

Apariţie fabuloasă a vedetei care a împlinit 75 de ani, dar arată ca o adolescentă

Vera Wang a întors toate privirile de ziua ei / Colaj Instagram

Apariţie fabuloasă a vedetei Vera Wang, cea care a împlinit 75 de ani, dar arată ca o adolescentă. Fosta patinatoare tocmai şi-a sărbătorit ziua de naştere, iar imaginile postate pe reţelele sociale s-au viralizat imediat. Nimeni nu o crede că este născută în 1949.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vera s-a afişat în două rochii elegante şi a întors toate privirile la petrecerea grandioasă din New York. Milionara care are o avere colosală a fost nelipsită de pe ringul de dans, chiar dacă purta tocuri (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Apariţie fabuloasă a vedetei care a împlinit 75 de ani, dar arată ca o adolescentă

Comentariile primite au fost pe măsură. Chiar şi Sharon Stone i-a scris un mesaj spectaculos: „Dacă tu arăţi aşa la 75 de ani, atunci noi nu avem nicio şansă!

Nu pot să cred că ai 75 de ani! Wow! Incredibil„, „Regina!„, „Eşti superbă, prietena mea!„, „M-aş căsători cu ea fără să am niciun dubiu!” au fost doar câteva dintre miile de reacţii primite de fosta patinatoare în ultimele zile.

Vera Wang a avut un succes uriaş în afaceri, iar numele ei a devenit cunoscut la nivel mondial. Are aproape un milion de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Vera a dezvăluit, într-un podcast, că se gândeşte să trăiască o nouă poveste de iubire, la 12 ani după ce s-a despărţit de soţul Arthur P. Becker. A recunoscut că nu îi este uşor, după divorţ.

Când eşti o femeie care lucrează în măsura în care o fac eu, poate fi intimidant cu dragostea şi respectul. Fiind singură, am început să îmi dau permisiunea de a avea mai multă grijă de mine„, a declarat ea, citată de dailymail.co.uk.

Vera Wang a adoptat doi copii cu fostul ei soţ. Regretă că fiicele ei, Cecilia (33 de ani) şi Josephine (30 de ani) nu s-a căsătorit încă.

Reclamă

Sper că, până când voi muri, mă voi bucura de ambele nunţi. Cu siguranţă îmi doresc asta!„, a precizat Vera.

Vera Wang, povestea incredibilă a milionarei

Vera Wang este una dintre cele mai de succes femei din lume, dar nimic nu anunţa asta, cel puţin nu când fosta patinatoare avea 40 de ani. Ajunsă la 75 de ani, pe lângă look-ul de adolescentă, ea are şi o avere de peste 600 de milioane de dolari.

Ea a ajuns un celebru creator de modă, dar totul a pornit în momentul în care s-a măritat cu Arthur Becker. Atunci, ea nu a găsit rochia de mireasă pe care o dorea. I s-a părut incredibil faptul că a fost nevoită să alerge din colţ în colţ după o rochie de mireasă.

Probabil că este o oportunitate reală în această zonă. Se poate face o afacere bănoasă”, a fost mesajul pe care tatăl Verăi i l-a transmis când a văzut cât timp pierde pentru rochie. Şi ea nici un a stat pe gânduri.

Atunci, după cum Vera recunoaşte într-un interviu acordat pentru cnbc.com, din fata care nu mai avea nicio speranţă, brusc ea se mărita la 40 de ani şi fonda propria companie. „A fost ceva sălbatic. Mă pregăteam să devin şi mamă”.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:58 7 iul.

Transferurile Universităţii Craiova au prezentat noul echipament! Mii de fani au asistat la eveniment

23:42 7 iul.

FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”

23:29 7 iul.

Gabriela Ruse şi Marta Kostyuk s-au calificat în optimile probei de dublu de la Wimbledon 2024

23:09 7 iul.

Mihai Stoica a dezvăluit cu ce probleme se confruntă FCSB înaintea dublei cu Virtus: „Asta e situaţia”

22:45 7 iul.

„Bine că nu l-a luat pe Louis Munteanu” Mihai Stoica a spus pe cine se bazează FCSB după plecarea lui Florinel Coman!

22:44 7 iul.

Emma Răducanu a fost eliminată de la Wimbledon 2024! Surpriză uriaşă pe terenul central de la All England Club

1 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 2 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 3 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024 4 VIDEOGeorge Russell, pole-position în Marele Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45) 5 FotoSoţia lui Denis Drăguş, mesaj cu puternic impact emoţional pentru soţul său: „Să câştige pentru acel copil şi să îl facă fericit” 6 FotoPortugalia – Slovenia 3-0 (d.l.d). Cristiano Ronaldo a izbucnit în plâns după un penalty ratat. Diogo Costa, eroul portughezilor
Citește și